Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Novembar 2016
  • 01.12.2016. 08:00

Top 10 najčitanijih tekstova u novembru

Vašu pažnju i protekli su mjesec privukle priče naših sugrađana koji su se okušali u poljoprivredi, odnosno koji kroz nju grade svoju budućnost.

  • 256
  • 10
  • 0

Iza nas je i novembar. Mjesec koji, kada su u pitanju vremenske prilike, nije baš odgovarao onome na što smo navikli. Vašu pažnju i protekli su mjesec privukle priče naših sugrađana koji su se okušali u poljoprivredi, odnosno koji kroz nju grade svoju budućnost.

Najveću pozornost pridali ste Marieti Grbić iz banjalučkog prigradskog naselja Šargovac koja je zaboravu otela stare sorte jabuka i krušaka. Zapravo, voćarstvo kao grana poljoprivrede dominira tekstovima koje ste najviše čitali. Savjeti kojima smo, vjerujemo, pomogli, privukli su vašu pažnju, no, nažalost, protekli je mjesec voćare zatekla informacija da voćnjacima hara sirćetna (octena) mušica.

Što ste najviše čitali u oktobru?

Federalno ministarstvo poljoprivrede u planu ima i zaštitu autohtonih pasmina domaćih životinja (bosanski brdski konj, buša...) te je pozvalo vlasnike da se prijave. U svrhu zaštite, kako navode, bit će osigurana i određena novčana sredstva.

Oduševio vas je (baš kao i nas) bivši predsjednik Irana Mahmoud Ahmadinejad koji dane provodi čuvajući ovce! Bivši prvi čovjek Irana šokirao je i tijekom svog mandata; na posao je išao busom, u torbi nosio doručak koji bi mu žena pripremila, a ministre natjerao da potpišu da političku moć neće koristiti za vlastito bogaćenje.

Pred nama je posljednji mjesec u godini. Čitajte nas i dalje!


Tagovi

Novembar Najčitanije 2016


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirani agronom s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede.

Šta će prilagođavanje EU zakonodavstvu značiti za sektor mljekarstva BiH?

17

  • 26.03.2024. - 12.04.2024.

Glasova: 10

Katastrofu, propast ćemo! 58,8%

Glasova: 5

Prosperitet, bit će nam bolje 29,4%

Glasova: 1

Sve će biti isto 5,9%

Glasova: 1

Ne zanima me ni EU, ni mljekarstvo 5,9%

Pregled ankete

Pregled ankete

Izdvojeni tekstovi

KLUB

Miš pojeo rasad ! 😕