Povrće - Biljne vrste i sortne liste

Kategorizirana sortna lista za Povrće. Baza uključuje katalog biljnih vrsta i pripadajućeg sortimenta.

Povrće @ KLUB

Napoli F1 je poznati hibrid #šargarepe za ranu proizvodnju. Namenjena je za prodaju u svežnjevima ili u listovima. Ne puca i odlične je boje. Ova #šargarepa se može sejati veći deo godine, od 1.12. do 15.09., takođe i u zaštićenom prostoru. Za berbu dospeva 81. dan nakon setve. Optimalni sklop setve...

Uskoro se igramo ;) #povrće

Sa skupinom EU agrarnih novinara danas smo posjetili nekoliko proizvodnih lokacija Osatina Grupe u okolici Đakova. Vlasnik ove rastuće kompanije Mirko Ervačić i njegovi najbliži suradnici prezentirali su rezultate i planove, ali i dali odgovore na brojna pitanja sedme sile #mlijeko #meso #voće #povr...

+7

Lijepo izgleda, još da ga kakve kiše pomaze ovih dana :-) a ni (kasno posađen) krumpir se nebi bunio..

BRAVO DEVOJKE!!!! :-) Ekipa sa novosadskog Prirodno-matematičkog fakulteta, koju čine Marija Lesjak, Ivana Beara i Nataša Simin, kao i preduzetnica Bojana Mumović Peruško takođe iz Novog Sada, osvojila je drugu nagradu na prestižnom takmičenju za najbolju biznis ideju u oblasti hrane u organizaciji...

+3

Farao F1 je dobro poznati standard u tipu ranog #kupusa. Formira okrugle glave svježe zelene boje i otporan je na pucanje. Odlikuje ga izniman okus. Pogodan je za proizvodnju mladog kupusa od proljeća do jeseni. Za berbu dolazi oko 63 dana nakon sadnje i postiže težinu od 1,5-2 kg. Optimalni razmak...

Poljoprivredna i veterinarska škola Osijek prodaje sadnice povrća, začinskog i ljekovitog bilja i cvijeća. Ja sam sebi svoje odabrala :D

+4

Jedni su za, drugi su protiv #Halloween ... ali u svakom slučaju zanimljivo je znati odakle dolazi najviše #bundeva #EU

Fotografije iz Vaših vrtova očekujemo od danas pa sve do kraja mjeseca, kada će 50 najbržih dobiti sjeme na kućnu adresu i tako ući u drugi krug ;) Detalji na https://bit.ly/3r9DDsv #mojepovrće #BejoZaden #ProEco #igra

+3

"Paprika je dama među povrćem, kao ruža među cvijećem. Ona treba posebnu pažnju. Ona traži krasan jastuk, našušuren, topao", slikovito i prvenstveno znalački, na temelju dugogodišnjeg iskustva, svoje savjete s nama dijeli stručnjakinja, prof.dr.sc. Nada Parađiković s Fakulteta agrobiotehničkih znano...

+6