Povrće - Biljne vrste i sortne liste

Kategorizirana sortna lista za Povrće. Baza uključuje katalog biljnih vrsta i pripadajućeg sortimenta.

Povrće @ KLUB

Petak navečer. Dunavski smuđ, povrće iz bašče, Frankovka... Može li bolje

+4

Sa skupinom EU agrarnih novinara danas smo posjetili nekoliko proizvodnih lokacija Osatina Grupe u okolici Đakova. Vlasnik ove rastuće kompanije Mirko Ervačić i njegovi najbliži suradnici prezentirali su rezultate i planove, ali i dali odgovore na brojna pitanja sedme sile #mlijeko #meso #voće #povr...

+7

Već mjesecima u džepu nosim sjeme 5 vrsta salate kojega sam dobila na nekoj razmjeni sjemena. Džepovi su mi truljavi. Neki dan mi je ispalo pred kolegicom iz susjednog ureda. Dobro smo se nasmijali. Maloprije mi je opet ispalo, a da nisam skužila pa mi ga je došla vratiti. Komentar njezinih kolega (...

Uzgoj 80 vrsta cesnjaka, uzgoj ukrasni tikvica oko 120 vrsta te ostalih sitnih povrtlarskih kultura kao sto su grah tresnjavac ili zelencek, Paprika paradajzerica, cikla, Uagajamo na malo ali po principu 100% eco, 100% bio, 100% nautral, 100% organic, 100% friendly, 100% natural .... Kvaliteta nasih...

+2

Nakon svakodnevnog odlaska na posao, nakon svakodnevne strke, zbrke, žurbe kao spas poslije posla dolazi povrlarenje #mojepovrće Svakog dana ima određenog posla, a kako biljkama daješ tako ti one kasnije daju, i nitko nema bolje povrće nego što je #mojepovrće koje bi uz jedan Vaš plastenik imalo jos...

+10

Najviše volim baciti selfiće sa svog malog grunta na kojem provodim svoje slobodno vrijeme uzgajajući i njegujući razno povrće. #agroselfie

+7

Domaći proizvodi iz Kisača :) Bavimo se biološkom proizvodnjom povrća i novi smo na facebook-u. Ko želi da prati naš rad, poruči naše proizvode i hrani se kvalitetnim poljoprivrednim proizvodima slobodan je da nam se pridruži u našoj biološkoj priči :)

Pozdrav svima... Dio slikica mog vrta #mojepovrće...zbog Parkinsonove bolesti ne radim, i imam dobrih i loših dana, ali radovi u vrtu me čine sretnom, pokretnom,smirenom... Živimo od suprugove plaće s kćerkom koja ide u školi. Plastenik mi je želja da mogu i kroz zimu imati povrća za nas troje... Uz...

+7

Na koga vas asocira?

Dobrote turopoljske pušnice Chef Robert Slogar je osmislio projekt oživljavanja turopoljskih recepata s autohtonim turopoljskim namirnicama (turopoljska svinja i turopoljski tartuf) u velikogoričkom bistrou Babriga a plan je da se uključe i drugi restorani s tog područja. Neka od tih jela predstavlj...

+3

Naš autor @BojanKecman je u dalekom Japanu! Točnije Tokaši regija na otoku Hokaido, na sjeveru zemlje izlazećeg sunca. Šalje nam uvid u cijene voća i povrća. Jedna kuna vrijedi 16.7 jena. Ajmo malo računati ;-)

+6