KLUB

Već mjesecima u džepu nosim sjeme 5 vrsta salate kojega sam dobila na nekoj razmjeni sjemena. Džepov... Pročitaj cijeli status »

Jeste vidjeli ovu mašinu?


Brielmaier Motormäher mit Formel 1 Smaal car

Der Formel 1 Smaal car steigert die Flächenleistung, schont Ihre Füsse, Knie und Hüfte. Mit montierten Brielmaier Stachelwalzen und gef...

youtu.be

Jer traktori uvek imaju prednost :)
Foto: FB Urbane legende Loznice

Bili smo danas kod Mladena Falamića u Rakitovici. Bilo je radno i veselo. Uskoro tekst na portalu ;) Pročitaj cijeli status »

Dragi naši Klubovci, zapratite i naš instagram profile www.instagram.com/agroklub i budite u toku dn... Pročitaj cijeli status »

Šesto sajetovanje voćara RS, održano je trećeg februarskog dana u Gradišci.Tema: kako se oduprijeti... Pročitaj cijeli status »

Malo atmosfere tijekom podizanja nove verzije Agrokluba! #nemalabavo #v4

Kako nakalemiti avokado?

Dani mimoze u Banja Luci, defile mažoretkinja uz pratnju orkestra iz Herceg Novog (Crna Gora).

Oba su kokošija jajeta. Od domaćih golovratih koki, snešena 25. januara. Mislim da je ovo veliko rek... Pročitaj cijeli status »

Krava se otelila prije 4 dana i ne može da ustane, normalno jede i pije, može micati nogama, dobila je dva puta kalcij i vitamine od teljenja, pokušava se ustati i puže ali ne uspijeva. Ako netko ima neki savjet neka pomogne...Kod teljenja prije 4 dana bilo je problema, jedna noga je bila savinuta p... Pročitaj cijeli status »

KOLIKO CE OVAKO BLAGA ZIMA UTICATI NA VOCKE U VEYI CVETANJA I ZAMETANJA

Znate li da je Bok Jankovac najčešće pominjano selo iz BiH na Agroklubu. U Bok Jankovcu su ljudi veo... Pročitaj cijeli status »

KAKO SU KRAJIŠKI MALINARI U ISTOJ SEZONI DVA PUTA PREVARENI U 2017. godini koja je bila najpogubnija za proizvođače jagodičarskog voća u BiH, dodatno je pogodila određen broj proizvođača malina sa područja općina Bosanska Krupa, Bužim i Cazin jer su isti prevareni od strane firme ETQAN" D.O.O. Sansk... Pročitaj cijeli status »

Kad se neko zna dobro prodati sa dobrom pricom na pocetku svojim koperantima da nas je MALINARA 80%... Pročitaj cijeli status »


PREVARANTSKA FIRMA

Svaku firmu bojkotirat koja ja u 2016 i 2017g prevarila nas MALINARE ,idemo MI MALINARI RAZMISLITI DOBRO DO FEBRUARA 2018g izabrati jed...

www.facebook.com

Želim Vam čestit Božić
I sretnu godinu novu
Da ne žalite novce zbog slavlja i troška
I sve najbolje,od dopisnika Boška!

Sava se izlila u nebranjeni dio na području gradiške opštine. Razlog:sakupljači starog metala skinul... Pročitaj cijeli status »

Za dva dana se navršava godina dana moje saradnje sa Agroklubom. Zadovoljan sam rezultatima, mada uvijek može bolje!
Statistika
Ukupno tekstova: 116
Ukupno prikaza: 500017
Prosječno prikaza: 4310

Pozdrav novi sam na ovom forumu dali neko zna koji je ovo motokultivator i šta bi trebao da bi imao... Pročitaj cijeli status »

Statistika
Ukupno tekstova: 114
Ukupno prikaza: 490000
Prosječno prikaza: 4298
Za 15 dana puna godina na Agroklubu!

Kad Zagrepčani dođu na svinjokolj u Bok Jankovac (Gradiška) , atmosfera jena nivou, a nektara ne man... Pročitaj cijeli status »

Reklama za žutu kantu : )

SVE SU NADE IZGUBLJENE!!! Posle obecanja od firme (ETQAN )koja je isplatila malinu po akotativnoj ci... Pročitaj cijeli status »

Dodao sam oglas na poljoprivredni oglasnik, klikni ispod za više.


SADNICE KALEMLJENOG ORAHA

Vocni rasadnik ,,AGROMEDZIK" CRNJELOVO-BIJELJINA PROIZVODI I PRODAJE KVALITETNE SADNICE KALEMLJENOG ORAHA SORTI: ČENDLER,FRANKETI,KASNI...

www.agroklub.com

Dodao sam oglas na poljoprivredni oglasnik, klikni ispod za više.


VOĆNE I LOZNE SADNICE, SVIH VRSTA,JESEN 2017 NAJPOVOLJNIJE CENE

Cijena: 3 KM. Vocni rasadnik ,,AGROMEDZIK" CRNJELOVO-BIJELJINA, proizvodi i prodaje: KVALITETNE SERTIFIKOVANE SADNICE VOĆA I VINOVE LOZ...

www.agroklub.ba

Moj trogodišnji unuk Danijel Breitenbach čita aktuelnosti na Agroklub.ba . Agroklub i u Frankfurtu. Pročitaj cijeli status »

Statistika
Ukupno tekstova: 100
Ukupno prikaza: 438567
Prosječno prikaza: 4386
Slučajno primjetih, 100!

Kazu da trebate potrošiti novac da biste ga zaradili, stoga tu je aWeb ... Jesen u Visokom - poljopr... Pročitaj cijeli status »

13. Jesen u Visokom
Za svakoga po nesto ...

Na oglednoj parceli za moj diplomski rad. Živinice, Tuzlanski kanton.

Priprema za branje kukuruza .Pionir FAO 480. Prinos -zadovoljavajuci na ovogodisnjoj susi sa 0,6 h .... Pročitaj cijeli status »

Zelena pijaca u Gradišci, nedjelja, 8. oktobar. Prodaju se proizvodi sa geografskim porijeklom.

Tradicionalni već 13. po redu Sajam "Jesen u Visokom"

Sa dva dunuma kukuruza, uprkos suši,imali smo priličan prinos. Ovo je jedna polovina, druga je već p... Pročitaj cijeli status »

Posljednji septembarski dan iskorišten za vađenje batata.

Dodao sam oglas na poljoprivredni oglasnik, klikni ispod za više.


Posao

Imam želju da provedem jedan dan volonterski u berbi mandarina, ukoliko je nekom potrebna pomoć moze me pozvati i rado cu se odazvati....

www.agroklub.com

Dodala sam oglas na poljoprivredni oglasnik, klikni ispod za više.


Kuehne

Cijena: 3,52 kn. Tražimo poljoprivrednike na području Hercegovine za uzgoj zelenog feferona. Sve što vam je potrebno jeste 1-4 duluma,...

www.agroklub.com

Izložba stoke, konja i fijakera i konjičke trke, znak su prepoznavanja gradiškog vašara, koji se pos... Pročitaj cijeli status »

Sajam i konferencija
“Zelena ekonomija u BiH” – mogućnosti i šanse
Visoko 15.09.17.