Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • August 2016
  • 01.09.2016. 08:00

August je iza nas - što ste najviše čitali?

Vrući august je iza nas, no problemi koji su se pojavili u tom mjesecu i dalje nisu riješeni.

  • 898
  • 43
  • 0

Vrući august je iza nas. Mjesec koji je donio niz nestabilnosti, prije svega u otkupu krastavca kornišona, uzrokovao je glavobolje brojnim proizvođačima. Kornišoni su završavali u smeću, a profitabilna kultura se pretvorila u noćnu moru.

Što vas je najviše zanimalo u julu?

U mjesecu koji smo ispratili, šokirala nas je i zabrana uvoza našeg voća i povrća u Rusiju i to zbog breskvi s Gvineje koje su u tu zemlju slane kao bh voće. Ruski inspektori posjetili su našu zemlju, no zabrana i dalje stoji. Vašu pažnju i u augustu su zaokupile pozitivne priče, posebice mladića koji se s 18 otisnuo u svijet poduzetnika i osnovao farmu koka te započeo proizvodnju jaja.

Branitelji su se udružili i vojni prostor pretvorili u ranč s čak 800 stabala trešanja, pčelari započeli novu godinu - nadajući se da će biti daleko bolja od protekle, a naši autori vam ponovno donosili niz zanimljivih i korisnih savjeta kako poboljšati uzgoj proizvoda.


Tagovi

Najčitaniji tekstovi 2016 August


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirani agronom s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede.