Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Žensko preduzetništvo
  • 01.10.2019. 16:30
  • Sarajevsko-romanijska regija, Republika Srpska, Istočno Sarajevo

Žene, prijavite se na Sajam ženskog preduzetništva

U okviru sajma bit će organizovana i edukacija, na kojoj će učesnice naučiti osnove preduzetnišva, kako plasirati proizvode na tržište, privući i zadržati mušterije te kako koristiti internet i online alate kao svojevrsnu prodavnicu.

Foto: Ranka Vojnović
  • 109
  • 11
  • 0

Opština Istočno Novo Sarajevo objavila je Javni poziv za učešće žena, postojećih i potencijalnih peduzetnica na Sajmu ženskog preduzetništva koji će biti održan 12. oktobra 2019. kod Doma na Trvdimićima.

Ova opština u saradnji sa partnerima Udruženje Žena "Zlatne ruke" Istočno Sarajevo i Planinarsko društvo "Trebević" Istočno Sarajevo, realizuje projekat "Izgradnja izletišta Tvrdimići". 

Cilj ovoga projekta je svim građanima obezbijediti korištenje tog javnog prostora za kvalitetan odmor i rekreaciju, ali i razvijanje različitih vještina, kulturne i sportske aktivnosti. 

Jedan od ciljeva projekta je i doprinjeti promociji preduzetništva kao jedne od ključnih oblasti u smanjenju nezaposlenosti u ovoj opštini. Prva faza projekta je organizacija spomenutog Sajma ženskog preduzetništva koji će doprinjeti efikasnijem umrežavanju žena sa biznis sektorom. 

Na Sajmu će se predstaviti minimalno pet udruženja žena sa teritorija Grada Istočno Sarajevo, kao i samostalne žene preduzetnice koje imaju ideje i sopstvene proizvode te ih žele plasirati na tržište. 

U okviru sajma bit će organizovana i edukacija, na kojoj će učesnice naučiti osnove preduzetnišva, kako plasirati proizvode na tržište, privući i zadržati mušterije te kako koristiti internet i online alate kao svojevrsnu prodavnicu. 

Sve više proizvođača odlučuje se za direktnu prodaju

Sajam će se održati 12. oktobra kod Doma na Tvrdimićima od 9 do 15 časova. Sve prijave slati na mail adresu privreda@opstinains.net ili na broj telefona 057/340-601. Rok za prijavu je do 10. oktobra do 15 časova. 

Dodatne informacije potražite u dokumentu ispod teksta. 


Dokumenti


Tagovi

Žensko preduzetništvo Sajam ženskog preduzetninštva Istočno Sarajevo Prijava Edukacija


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

KLUB

#Zelena je boja rasta, prirode i novca. Također, smirujuća boja, koja odgovara našim osjetilima.

To je također i boja povezana sa zavišću, dobrom srećom, velikodušnoću i plodnošću. Tradicionalna je boja mira, harmonije i dobre energije.