Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • John Deere
  • 07.02.2021. 13:30

Sajmovi i dalje bez John Deerea? Odustali i od Agritechnice

Iako su odlučili sudjelovati na sajmovima koji će se održati nakon 31. listopada ove godine, iz John Deerea javljaju da su odustali i od Agritechnice.

Foto: Vedran Stapić
  • 79
  • 172
  • 0

John Deere je najavio da će produljiti pauzu od izlaganja na sajmovima. Naime, ove godine neće prisustvovati ni na najvećem svjetskom sajmu poljomehanizacije, Agritechnici koja se treba održati u Hannoveru u Njemačkoj.

"Unatoč brojnim mjerama, poput poslovnih ograničenja, lockdowna i otkazivanja događaja, pandemija još uvijek nije stavljena pod kontrolu", izjavio je Alejandro Sáyago, potpredsjednik prodaje i marketinga, John Deerea za cpm dodavši da budućnost ostaje neizvjesna zbog mutacije virusa i sporog napretka cijepljenja

Iz ove tvrtke smatraju da se još uvijek ne može osigurati odgovarajuća zaštita svjetske populacije, što je kako kažu, osnovni preduvjet za sudjelovanje na međunarodnom sajmu.

Iako je ova tvrtka na jesen odlučila sudjelovati na onima koji će se održati nakon 31. listopada ove godine, ipak su se predomislili s obzirom na to da se Agritechnica održava u studenom.

Podsjetimo, ovaj bi se sajam trebao održati u dva dijela. Prvo, digitalno izdanje planirano je za svibanj ove godine. No, datum još uvijek nije poznat. Drugo bi trebalo biti "uživo", od 14. do 20. studenog 2021. godine uz poštivanje svih epidemioloških mjera.


Tagovi

John Deere Agritechnica Sajam Covid-19 Otkazivanje


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.