Pretraga tekstova
U Federalnom agromediteranskom zavodu predstavljaju i rezultate senzorne ocjene kvalitete kozjih i ovčjih sireva u 2023. godini
Ako ste od onih koje zanima odgovor na pitanje iz naslova, onda u svoj kalendar pribilježite datum 24. novembar! Naime, predstojećeg petka će se u Mostaru održati stručna radionica na kojoj je jedan od predavača mag. ing. agr. Toni Mikulić, koji će upravo govoriti o kozjem mlijeku kao proizvodu budućnosti.
Bit će ovo prilika da u Federalnom agromediteranskom zavodu predstave i rezultate senzorne ocjene kvalitete kozjih i ovčjih sireva u 2023. godini, a prisutnima će se obratiti i proizvođači.
Saznat ćemo ujedno i koji su to najbolji sirevi, a svima koji su poslali svoje uzorke na ocjenjivanje bit će uručene diplome i zahvalnice. Također, kako najavljuju organizatori, proizvođači će dobiti i preporuke nakon analize.
Radionica počinje u 11 sati u prostorijama FAZ-a, u ulici Biskupa Čule br. 10 u Mostaru. Prisustvovati mogu svi zainteresirani.
Tagovi
Ovčji sir Kozji sir Toni Mikulić Stručna radionica FAZ Agromediteranski zavod
Autorica
Više [+]
Diplomirani žurnalista i digitalni marketing menadžer, s višegodišnjim iskustvom u tv i web novinarstvu.
Trenutno nema komentara. Budi prvi i komentiraj!
Prva ovogodišnja prinova na ergeli "Vučijak" kod Prnjavora.