Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Kampus UNSA
  • 05.05.2023. 16:00
  • Sarajevo kanton, Federacija Bosne i Hercegovine, Sarajevo

Besplatan ulaz na "Urban Agri fest" - program za sve generacije

Program počinje u 12 sati, a ulaz je slobodan i za sve posjetitelje osiguran je besplatan parking te pokloni iznenađenja.

Foto: Vlada KS
  • 138
  • 46
  • 0

U Kampusu Univerziteta u Sarajevu sutra će se održati "Urban Agri fest" s cjelodnevnim programom za sve generacije. Uz ostalo posjetiocima će biti predstavljeno urbano baštovanstvo te će biti organizirana radionica za djecu mladi baštovani. 

U sklopu "Agri festa" predstavit će se i farma Malak, koja se bavi proizvodnjom mlijeka, mesa, meda i prerađevina od voća i povrća, potom farma Mali farmer sa proizvodima od magarećeg mlijeka, gazdinstvo Semić Moj sok, proizvodnja sokova i čajeva Sherbetlook, proizvodnja hladno prešanih ulja Dermalab, Zeleni plastenik, Semagri, Agroprojektiranje, diVision Agro sa svojim softverskim rješenjima za pametnu poljoprivredu i mnogi drugi.  

S koze na magarca - na farmi grade i apartmane za goste

"Dođite da se družimo, degustiramo zdrave napitke, pravimo saksije od reciklirane plastike, učimo o selektivnom razdvajanju kućnog otpada i reciklaži i još mnogo toga", stoji u pozivu za ovaj događaj koji organizira Poljoprivredno-prehrambeni fakultet u saradnji sa UNDPBiH POPs projektom kojeg finansira Ambasada Švedske u BiH, zajedno sa drugim partnerima. 

Program počinje u 12 sati

"Pošaljimo poruku svim građanima, a posebno djeci da je važno da se uključe u zaštitu zdravlja ljudi i okoliša i smanje količinu otpada koji proizvode", poručili su. 

Program počinje u 12 sati, a ulaz je slobodan i za sve posjetitelje osiguran je besplatan parking te pokloni iznenađenja.


Tagovi

Urban Agri fest Poljoprivredno-prehrambeni fakultet Farma Malak Mali farmer Sherbetlook Agroprojektiranje


Autorica

Selma Mujić

Više [+]

Diplomirani žurnalista i digitalni marketing menadžer, s višegodišnjim iskustvom u tv i web novinarstvu.