Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Ulov života
  • 16.03.2018. 18:00

Došla u posjet sinu, otišli ribariti pa ulovila ribu tešku 62 kilograma!

Nisam mogla vjerovati kolika je ta riba kad joj je provirila glava iz mora. Bila je veličine fotelje!, kazala je Sue.

Foto: Brendon Shinnick/Reel Force Charters
  • 539
  • 34
  • 0

Britanka Sue Elcock (68) teško da će ikada zaboraviti ovogodišnji Dan žena. Sue je, naime, posjetila sina Simona i snahu Michelle koji žive u Perthu, Australija i sa sinom, kao i nekoliko puta prije, otišla u ribolov. Iz ribolova se vratila s ribom teškom 62 kilograma! Morsko čudovište (bass groper), kako prenosi foxnews, uz činjenicu da je težilo čak 62 kilograma, bilo je dugo 1,62 metar - pet centimetara dulje nego li je Sue visoka!

"Moj najveći ulov dosad je bio oko 30 centimetara. Nisam mogla vjerovati kolika je ta riba kad joj je provirila glava iz mora. Bila je veličine fotelje", rekla je Sue.

Anto Blizanac ulovio trofej života

Borba s ribom trajala je 40 minuta. Izvući je na brod uspjelo je sinu i prijateljima koje je također poveo sa sobom u, očito, ribolov života. Naravno, Sue je ufotkana s ulovom i odmah završila na stranici Real Force Charters gdje se, inače, australski ribari hvale svojim ulovima. 


Tagovi

Ulov More Riba Ulov života


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirani agronom s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede.

Izdvojeni tekstovi

KLUB

Kineski uvoz žitarica i uljarica ostat će na rekordnoj razini

Unatoč nedavnom nizu otkazivanja prethodno ugovorenih količina, kineski uvoz žitarica i uljarica ove će godine ostati visok. Kupnju potiču niže globalne cijene i manjkovi...

Više [+]