Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Poljoprivreda 2022.
  • 01.01.2022. 06:00

Sretna Nova 2022: Dragi Agroklubovci, i ove ćemo godine biti uz vas

Pred vama je nova godina koja, usudimo se reći, ne obećava puno. Osim još više odricanja, rada i nastojanja da od svoje proizvodnje osigurate pristojan život sebi i svojoj porodici.

Foto: Depositphotos/valio84sl
  • 66
  • 41
  • 0

Dragi naši čitatelji, ljudi dobre volje koji na stranicama Agrokluba pronalazite savjete, vijesti i informacije koje mogu pomoći u vašoj proizvodnji, želimo prije svega sve najbolje vama i vašim porodicama u 2022. godini. 

Iza vas je jedna od najtežih godina, obilježena vremenskim, ali i neprilikama uzrokovanim pandemijom. Tu je, nažalost, i nerazumijevanje nadležnih institucija. 

Šta je u poljoprivredi 2021. štimalo, a šta je za zaborav?

Pred vama je nova godina koja, u kojoj će također trebati puno odricanja, rada i nastojanja da od svoje proizvodnje osigurate pristojan život sebi i svojoj porodici.

Ne znamo što nas čeka. Hoće li biti dovoljno oborina, hoće li vaše nasade pogodit mraz, suša ili kakva druga elementarna nepogoda. 

Ono što znamo, dragi naši čitatelji je to da ćemo biti uz vas. Rame uz rame. Pokušat ćemo vam pomoći savjetima, educirati vas, tražiti riječ stručnjaka.

Tu je i naša društvena mreža KLUB gdje možete postaviti pitanja ili tek fotografije kojima želite pokazati što radite. Naš Oglasnik vam daje priliku da prodate svoje proizvode ili pak pronađete nešto što vam je zanimljivo. 

Dragi naši čitatelji, želimo da znate, da je nama zaista stalo do toga što radite i načina kojim doprinosite čitavom društvu. Jer, svi moramo jesti, a hranu možete osigurati samo vi ratari, povrćari, stočari, voćari, samo vi - poljoprivrednici. 

Neka nas ova misao nosi i u novoj, 2022. 


Tagovi

Poljoprivreda 2022 Čestitka Edukacija


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

KLUB

#telad i umiljati pas