AgroKlub.ba

\

Financiranje

Dobrodošli na AgroKlub.ba!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.ba » Financiranje » Dodjela grantova za smilje, med, voće i povrće

Dodjela grantova za smilje, med, voće i povrće

FARMA II

Dodjela grantova za smilje, med, voće i povrće

Datum: 30.09.2016. 14:00

Kategorija:

Financiranje

Definisani su finalni termini i lokacije informativnih sastanaka za tri aktuelna Javna poziva za podnošenje zahtjeva za dodjelu bespovratnih sredstava USAID/Sweden FARMA II projekta, u sektorima voća i povrća, te ljekovitog bilja i meda.

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine obavještava da su definisani finalni termini i lokacije informativnih sastanaka za tri aktuelna Javna poziva za podnošenje zahtjeva za dodjelu bespovratnih sredstava USAID/Sweden FARMA II projekta, u sektorima voća i povrća, te ljekovitog bilja i meda.

Za javni poziv za poboljšanje konkurentnosti u proizvodnji i preradi smilja (RFA-003-2016), informativni sastanak će biti održan u srijedu, 5.10.2016. godine u 11:00 sati, u prostorijama Intera tehnološkog parka, Bišće polje bb, Mostar.

Bespovratna sredstva za smilje, med, voće i povrće

Informativni sastanak za javni poziv za podršku ekonomskom osnaživanju žena kroz dodavanje vrijednosti u sektoru ljekovitog i aromatičnog bilja i meda (RFA-004-2016), kao i za javni poziv za poboljšanje konkurentnosti kroz dodavanje vrijednosti u sektoru voća i povrća (RFA-005-2016) će biti održan u četvrtak, 6.10.2016. godine u 14:00, u prostorijama UNITIC poslovnog centra, Fra Anđela Zvizdovića 1 (mezanin), Sarajevo.

Sve prijavljene organizacije će o ovim izmjenama biti obaviještene i direktno putem e-maila. Zainteresovani se mogu prijaviti do kraja ove sedmice, putem e-mail adrese grants@farmabih.ba.

Napominju da poziv nije otvoren za individualne poljoprivredne proizvođače (fizička lica). Rok za predavanje aplikacija za ova tri javna poziva je 19.10.2016. godine do 16:00 sati.

Foto: Renata Dragović

Broj pregleda članka: 232; Uspješnost članka: 20.6

Tagovi: Povrće, Med, Voće, Smilje, Dodjela sredstava, Vanjskotrgovinska komora, Grantovi, FARMA II

Ključne riječi članka: dodjela, grantova, za, smilje, med, voce, i, povrce, poziv, godine, javni, 2016 godine, javni poziv, kroz dodavanje vrijednosti


Željka Rački-Kristić

Svi tekstovi autora

Autorica Željka Rački-Kristić

Željka je diplomirani agronom sa dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede!