Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Navodnjavanje voćnjaka
  • 24.10.2017. 17:00

U Potkozarju novih 26 km cjevovoda za navodnjavanje?

U prvoj fazi izgradnje irigacionih sistema obezbijedila bi se voda za navodnjavanje na površini od 900 ha, pretežno pod zasadima voća.

Foto: Boško Grgić
  • 131
  • 7
  • 0

U Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske održana je prezentacija Idejnih rješenja za razvoj irigacionih sistema (sistema za navodnjavanje) na 3 makrolokaliteta na području Potkozarja, opština Gradiška.

Idejna rješenja predviđaju izgradnju više akumulacija i transportnog cjevovoda u dužini od 26 km, a u prvoj fazi izgradnje irigacionih sistema obezbijedila bi se voda za navodnjavanje na površini od 900 ha, pretežno pod zasadima voća.

Prezentaciji, koju je održao "Zavod za vodoprivredu" Bijeljina, prisustvovali su predstavnici Ministartva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske, opštine Gradiška i ostale zainteresovane strane.

Foto: Boško Grgić


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

KLUB

Kompanija Volkswagen oborila je novi rekord u prodaji. I ne, ne radi se o automobilima. Riječ je o njihovoj poznatoj curry kobasici.  Tako je u 2023. godini prodano je 8,33 milijuna kobasica, uključujući sve varijante. To je oko 400.000 viš... Više [+]