• REVO Srl
  • 05.07.2019. 10:30

REVO PIUMA 4WD beračima olakšava berbu i transport voća

Transportne trake smještene na kraju kombajna glatko pomiču plod do glavnog pojasa, koji ih dovodi izravno u spremnik.

Foto: Youtube REVO Srl/screenshot
  • 134
  • 22
  • 0

PIUMA 4WD tvrtke REVO smatra se pravom revolucijom među beračima voća već nekoliko godina. Novi kompaktni, bešuman i mali transportni sustav za jabuke (ili drugo voće slične veličine) osigurava njihovu sigurnost do kontejnera. Uz PIUMA 4WD, vrijeme skupljanja i troškovi rada se smanjuju, a još uvijek osiguravaju izvrsne rezultate.

Transportne trake smještene na kraju kombajna glatko pomiču plod do glavnog pojasa, koji ih dovodi izravno u spremnik. U usporedbi s uobičajenim modelima dostupnim na tržištu, PIUMA 4WD smanjuje potrebno vrijeme i poboljšava transport voća, koji se lagano spušta u spremnik s ovim jedinstvenim prijelazom između pojaseva.

Posebno pomicanje platforme čini PIUMA 4WD savršenim strojem za berbu voća. Širina berača je 1,4 m, a težina je 2.500 kg. Pokreće ga Yanmar Diesel motor 18,6 KW/25 KS.

Kako stroj izgleda u radu, pogledajte u videoprilogu:


Tagovi

Berba voća REVO PIUMA 4WD PG Berba jabuka


Autorica

Karolina Rastija

Karolina je magistrica agroekonomike sa iskustvom u poljoprivredi, a svoje znanje i savjete dijeli i sa čitateljima Agrokluba!

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

14. Dani organske proizvodnje Visoko 2020. god. Prvi put od izbijanja pandemije nešto javno da se or... Pročitaj cijelu bilješku »