AgroKlub.ba

\

Voćarstvo

Dobrodošli na AgroKlub.ba!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.ba » Voćarstvo » Godina mu je 90, prodaje sadnice maslina, a prihod daje za oboljele!

Godina mu je 90, prodaje sadnice maslina, a prihod daje za oboljele!

Rade Babić

Godina mu je 90, prodaje sadnice maslina, a prihod daje za oboljele!

Datum: 31.12.2017. 18:15

Kategorija:

Voćarstvo

Barba Rade Babić ima i naš najdublji naklon. Svaka čast!

Devedesetogodišnji Rade Babić iznova je oduševio Hrvatsku, ali zemlje regiona! Naime, taj vlasnik rasadnika "Ruzinavi brod" iz Zadra, ponovno je u humanitarnoj misiji. Na zadarskom Branimiru prodaje sadnice maslina, a sav prihod on i supruga darivat će za pomoć bolnici za liječenje raka!

Priču o nesebičnom barbi Radi objavila je Marina Šarlija na facebooku, a njegova prekrasna gesta odmah se proširila internetom.

"Ova prekrasna duša od čovika poklanja 1.500 sadnica maslina za pomoć bolnici za liječenje raka. Svaka donacija je dobrodošla i koliko možeš, daš i dobiješ sadnicu! Ma koja je to ljubav prema čovječanstvu i želja da pomogneš kad sa svojih 90 godina stojiš na ledari dok mladi non stop njurgaju kako nešto ne mogu. Kapa do poda! Priča s tolikom strašću o svom radu i svojoj tradiciji djeljenja sadnica. Prošle godine je podijelio čak 2.500 sadnica!", napisala je Marina.

Barba Rade, imate i naš najdublji naklon!

Foto: Facebook/Marina Šarlija

Broj pregleda članka: 2280; Uspješnost članka: 442

Tagovi: Rade Babić

Ključne riječi članka: godina, mu, je, 90, prodaje, sadnice, maslina, a, prihod, daje, za, oboljele, sadnica, marina, maslina, prodaje sadnice maslina


Željka Rački-Kristić

Svi tekstovi autora

Autorica Željka Rački-Kristić

Željka je diplomirani agronom sa dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede!