Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Besplatna edukacija
  • 16.01.2021. 10:30
  • Hercegovačko-neretvanski kanton, Federacija Bosne i Hercegovine, Mostar

Do kraja ovog mjeseca prijavite se za besplatnu zimsku školu rezidbe

Ova edukacija je besplatna, a namijenjena je za sve one koji žele naučiti kako na odgovarajući i kvalitetan način obaviti orezivanje vinove loze ili voćnih vrsta.

Foto: Željko Dulanović/ilustracija
  • 577
  • 243
  • 0

Već deseti put za redom, organizira se "Zimska škola rezidbe loze i voćaka" od strane Federalnog agromediteranskog zavoda iz Mostara.

Ova edukacija je besplatna, a namijenjena je za sve one koji žele naučiti kako na odgovarajući i kvalitetan način obaviti orezivanje vinove loze ili voćnih vrsta, kao što je na primjer šipak, smokva, jabuka i trešnja.

Kako navodi Čapljinski portal, za ovu obuku mogu se prijaviti svi zainteresirani za izvođenje odgovarajuće rezidbe u svom vrtu, voćnjaku ili vinogradu, ali takođe i oni koji se ovim aktivnostima žele baviti na većim površinama, odnosno, obavljati orezivanje na plantažnim zasadima

Škola će se sastojati iz praktičnog i teorijskog dijela, a prijaviti se može do 31. 01. tekuće godine, u prostorijama Federalnog agromediteranskog zavoda u Mostaru, u ulici Biskupa Čule 10 ili na brojeve telefona: 036/335-054 i 036/335-053 ili 036/355-060.


Tagovi

Zimska škola rezidbe Besplatna obuka Zimska rezidba Voćnjak Vinograd Plantažni zasadi


Autor

Ivana Živanić

Više [+]

Ivana Živanić, dipl.ing- master poljoprivrede, rado istražuje aktuelnosti u poljoprivredi. Pristalica zdrave i bezbjedne hrane.