Pšenica - France FOB

Pregled burzovnog izvješća za proizvod "Pšenica" s burze "France FOB".

Pšenica @ KLUB

malo slikica jesensko oranje i sjetva za psenicu i jecam :) 2018.

+6

Krenula #žetva pšenice u Vojvodini! Uskoro više na Agroklubu o kvalitetu i prinosu, ali i ceni!

+3

Na takmičenju kućnih pivara koji je minulog vikenda četvrti put organizovao Kluba pivara iz Novog Sada prema mišljenju međunarodnog žirija najbolje kraft pivo nad pivima stila Porter skuvao je Nikola Golić. Golić će kao pobednik imati priliku da provede dan u novosadskoj kraft pivari 3Bir i tom pril...

U suradnji sa Žito grupom iz Osijeka započeli smo na njihovim površinama gnojidbene pokuse na pšenici i uljanoj repici. Obavljena je prva prihrana sa standardnim dušičnim gnojivima, ali i nekim novim. Za sigurnost i kvalitetu hrane u proizvodnji, brine Petrokemija!

Nakon žetve pšenice primenjeno je mineralno đubrivo, urađeno oranje strnjike, pripremljeno zemljište za sadnju i razvučena creva sistema za navodnjavanje kap po kap, a prošle nedelje je i rasađen karfiol. U pitanju je hibrid koji je namenjen za kasnu berbu, tokom jeseni.

+3

Na OPG-u Šalković u Đakovu sije se pšenica :)

+3

Bit će to dobra žetva! #pšenica #ječam #mak

+5

Završili i mi sa žetvom pšenice :D

+6

Pregled pšenice zasejane na parceli u okolini Kragujevca. Pšenica je trenutno na početku faze bokorenja i na njoj nisu primećeni znaci pojave prouzrokovača oboljenja, kao ni napada štetočina.

+6

Pšenica