• Šumski malčer
  • 07.07.2018. 18:00

U sekundi pojede ogroman panj - Malčer Prinoth M650

Prinoth M650 pogodan je za vozila od 200 do 350 KS i CAT III/IV i postavlja nove standarde u tehnologiji usitnjavanja. Zašto? Pogledajte u videu!

Foto: YouTube/ScreenShoot
  • 3.447
  • 224
  • 0

Jak i snažan, za profesionalno održavanje (prvenstveno šumske) vegetacije, čišćenje terena, pripremu zemljišta, održavanje šumskih i poljoprivrednih površina - riječ je o šumskom malčeru koji za samo nekoliko sekundi "pojede" ogroman panj. Ovaj malčer Prinoth M650 pogodan je za vozila od 200 do 350 KS i CAT III/IV i postavlja nove standarde u tehnologiji usitnjavanja.

Malčeri su namijenjeni drobljenju svih vrsta drveća, grana, grmova, žbunja, trave te tanjih stabala. Pri izboru malčera treba voditi računa o rotoru i rasporedu čekića, mehanizmu koji će lako nalijegati na teren, kako bi dobili što manje vibracije, savinuća i deformacije te imali što duži životni vijek stroja.

Impresivnu snagu malčera Prinoth M650 pogledajte u videu:


Tagovi

Šumski malčer Snaga Drobljenje Sjeckanje Prinoth M650


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.

Izdvojeni tekstovi

KLUB

Sve je veći trend povratka tradicionalnoj, domaćoj hrani s naših polja, a koju nam mogu osigurati obiteljska poljoprivredna gospodarstva... Čitajte uskoro na Agroklubu sve o tajnama pravljenja zimnice !