Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Pošumljavanje
  • 02.10.2018. 12:30

Traže radnike za pošumljavanje u tri šumarije Hercegbosanskih šuma

Prijave se primaju do petka 05.10.2018 godine.

Foto: Flickr/USFWSSoutheast
  • 916
  • 56
  • 0

Šumarija Tomislavgrad će vršiti jesensko pošumljavanje i popunjavanje na lokacijama iznad naselja Lipa, Baljci i Stipanići i to od iduće sedmice, točnije utorka, 9. oktobra ukoliko budu povoljni vremenski uvjeti. Tim su povodom na svojim internetskim stranicama izdali obavijest za zainteresirano stanovništvo koje bi vršilo navedene poslove, a koje se može prijaviti u zgradi Šumarije Tomislavgrad u vremenu od 8 do 14 sati.

Prijaviti se mogu samo punoljetne osobe sa stalnim mjestom boravka u općini Tomislavgrad.

Prilikom prijave sa sobom obvezno ponijeti osobnu iskaznicu, uvjerenje o prebivalištu-CIPS te broj tekućeg računa i naziv banke u kojoj je račun otvoren.

Prijave se primaju do petka 05.10.2018 godine.

U planu je pošumljavanje 60 hektara i to sa 90.000 sadnica crnog i bijelog bora te 30.000 sadnica smreke i jele, na područjima koja su izgorjela u proteklim godinama. 

Za radove planiraju angažirati oko 150 do 200 privremenih radnika, a cijena sadnje će iznositi 0,45 KM bruto. Plaćanje će se vršiti isključivo po pravilno iskopanoj rupi dimenzija 40x40x40 centimetara te pravilno zasađenoj sadnici međusobnog razmaka 2x2 metra.

Na pošumljvanje je sa sobom potrebno ponijeti adekvatan alat za kopanje rupa, radnu obuću i odjeću te zaštitne rukavice. 

Šumarije Glamoč i Bosansko Grahovo također za sljedeći tjedan najavljuju pošumljavanje površine od približno 60 hektara, gdje će, isto tako, saditi sadnice bijelog i crnog bora te smreke. Uslovi za zainteresirane su isti. 

Šumarija Glamoč također poziva zainteresirane građane da se jave do 5. oktobra u njihove prostorije, a prijave u Šumariji Bosansko Grahovo vršit će se 4. i 5. oktobra.


Tagovi

Pošumljavanje Traže radnike Posao Tomislavgrad Glamoč Bosansko Grahovo


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.