Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Isporuka ogrjevnog drveta
  • 29.02.2016. 09:30

Potpisani Protokoli o isporuci ogrjevnog drveta

U JPŠ "Šume Republike Srpske" a.d. Sokolac potpisani su protokoli o isporuci i odloženom plaćanju ogrjevnog drveta.

  • 90
  • 3
  • 0

Protokoli o isporuci ogrjevnog drveta na odloženo plaćanje potpisani su u Banjaluci, između JPŠ "Šume Republike Srpske" a.d. Sokolac i predstavnika Udruženja penzionera Republike Srpske, Boračke organizacije Republike Srpske, Republičke organizacije porodica zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila Republike Srpske i Saveza organizacija i udruženja ratnih vojnih invalida Republike Srpske.

U ime Javnog preduzeća protokole je potpisao v.d.direktora Risto Marić sa predsjednicima udruženja i organizacija Radom Rakuljem, Nedeljkom Mitrovićem i Draganom Vrhovcem i zamjenikom predsjednika Boračke organizacije RS Zoranom Vidićem. Ispred Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede protokole je potpisao ministar Stevo Mirjanić, a ispred Ministarstva rada i boračko-invalidske zaštite ministar Milenko Savanović.

Precizne količine regulisaće se pojedinačnim ugovorima

Protokolima je predviđeno da se članovima ovih organizacija i udruženja obezbjedi isporuka ogrjevnog drveta za 2016. godinu, na odloženo plaćanje, na šest rata, s tim da je Ministarstvo rada i boračko invalidske zaštite garant naplate. Precizne količine ogrjevnog drveta i kvalitet regulisaće se pojedinačnim ugovorima šumskih gazdinstava i prethodno navedenih organizacija i udruženja.

Realizacija protokola dobro funkcioniše

Prilikom potpisivanja, ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Stevo Mirjanić rekao je da je ovo ustaljena praksa koju treba unapređivati. Realizacija protokola dobro funkcioniše, a tamo gdje se pojave problemi, potrebno je zajednički tražiti rješenje. Ministar rada i boračko-invalidske zaštite Milenko Savanović podržava ovakvu vrstu aktivnosti, s obzirom da se radi o kategorijama koje su dale veliki doprinos društvu i treba pomoći onima kojima je to zaista potrebno.


Izvori

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede RS


Tagovi

Ogrjevno drvo Risto Marić Milenko Savanović Stevo Mirjanić Odložen o plaćanje Šume RS Protokoli

Izdvojeni tekstovi

KLUB

"Voda za mir", tema je ovogodišnjeg Svjetskog dana voda koji se obilježava 22. ožujka. Čak 2,2 milijarde ljudi živi bez pristupa zdravstveno ispravnoj vodi, a temeljni fokus obilježavanja ovoga dana je postizanje jednog od ciljeva održivog... Više [+]