Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Hajka
  • 19.02.2018. 18:15

Oko 500 lovaca odazvalo se na hajku Grabovica

Cilj je bio lov na divlje životinje koje pričinjavaju štete obližnjim naseljima, poput kuna, divljih mačaka, lisica i vukova.

  • 398
  • 46
  • 0

Lovačka udruga Vran iz Tomislavgrada proteklog je vikenda, točnije u nedjelju, organizirala hajku "Grabovica" na koju se odazvalo oko 500 lovaca, kako članova udruge, tako i gostiju iz svih dijelova BiH te Hrvatske. 

"Iako vremenski uvjeti nisu bili povoljni za lov, ipak je bilo i sretnih i spretnih kolega koji su imali lovačke sreće. Zbog kiše i snijega puno lovaca nije sudjelovalo u lovu, oni koji ipak jesu, završili su lov do 11 sati da bi se nakon toga premjestili na lokaciju "Rogovi" gdje je i počelo ono najvažnije, a to je druženje, lovačke priče, zabava i sklapanje novih prijateljstava i poznanstava", kažu u udruzi čiji je cilj bio lov na divlje životinje koje pričinjavaju štete obližnjim naseljima, poput kuna, divljih mačaka, lisica i vukova. 

"I danas smo svjedoci da lov nema granica, političkih niti vjerskih razlika, lov ima moć da spaja ljude gdje su svi kao jedan i jedinstveni, a to je upravo ono što treba današnjem društvu. Vidimo se i dogodine nadamo se u još većem broju", poručuju u udruzi. 

Foto: luvran.com


Tagovi

Hajka Lov


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.