Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Federalno ministarstvo poljoprivrede
  • 08.03.2017. 16:00

Javna rasprava o Nacrtu zakona o šumama

Javna rasprava vezano za Nacrt zakona o šumama, održat će se 13.03.2017. godine, (ponedjeljak), u 12 sati, u sali Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine.

Foto: fmpvs.gov.ba
  • 299
  • 14
  • 0

Federalno ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede uputilo je poziv na Javnu raspravu vezano za Nacrt zakona o šumama, koja će se održati 13.03.2017. godine, (ponedjeljak), u 12 sati, u sali Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine, ul. Hamdije Kreševljakovića 3, Sarajevo.

Nacrt Zakona o šumama, podsjećaju, prihvaćen je od strane Predstavničkog doma Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine i od strane Doma naroda u nastavku 15. sjednice održane 15.12.2016. godine, te je zadužen predlagač da u roku od 90 dana provede javnu raspravu i da izradi Prijedlog Zakona o šumama.

Ovo Ministarstvo je u ime predlagača Zakona, u periodu od 06.02. do 03.03. 2017. godine, provelo javne rasprave u svim kantonima.

Primjedbe i prijedloge na tekst Zakona možete dostaviti prije, kao i u toku održavanja rasprave koristeći obrazac za dostavljanje primjedbi na adresu: danica.cigelj@fmpvs.gov.ba ili poštom: ul. Marka Marulića broj 2, Sarajevo, kako bi iste mogli razmotriti.

Tekst Nacrta Zakona o šumama, (sa obrascem za dostavljanje primjedbi), možete preuzeti ovdje.

Foto: fmpvs.gov.ba


Tagovi

Šume Nacrt Zakon Rasprava


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirani agronom s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede.