Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Posebna veza
  • 19.08.2017. 14:00

Zaspali jedno uz drugo i oduševili Facebook

Petnaestogodišnji dječak i junica Audri razvili su poseban odnos. Njegov otac snimio je fotografiju kako su zaspali jedno uz drugo, a to je zapalilo internet.

Foto: Facebook/Jeremy Miner
  • 2.997
  • 413
  • 0

Mitchell Miner iz Williamsburga (SAD) i njegova junica Audri, posljednja su dva mjeseca gotovo svaki dan proveli zajedno. Tijekom tog kratkog vremena razvili su posebnu vezu.

Fotografiju na kojoj se vidi kako su zaspali jedno uz drugo, napravio je Mitchellov tata Jeremy, a kada ju je postavio na Facebook, postala je viralna, javlja desmoinesregister.

Iscrpile ih pripreme oko sajma

Petnaestogodišnji dječak i njegova Audri su se pripremali za sajam mladih mliječnih goveda u Iowi. Osim što ju je doveo, on ju je uredio, okupao te su bili nerazdvojni nekoliko dana.

Na sam dan sajma probudili su se vrlo rano, u 3 sata ujutro kako bi dovršili sve potrebno. Nakon natjecanja na kojoj je Audri zauzela peto mjesto, bili su potpuno iscprljeni. I onda su u štali jednostavno zaspali jedno pokraj drugog.

Fotografija zapalila internet

"Prispavalo mi se, a i njoj", komentirao je Mitchell fotografiju koja je vrlo brzo imala 15.000 interakcija, 790 dijeljenja i 290 komentara. Mnogi su se u komentarima prisjetili djetinjstva privrženosti sa životinjama s kojima su odrastali.

Foto: Facebook/Jeremy Miner


Tagovi

Dječak Sajam Krava Zaspali


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.