Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Zakon o stočarstvu
  • 02.03.2017. 14:00

Što donose uzgojni programi u stočarstvu?

Federalni zavod za poljoprivredu Sarajevo i Federalni agromediteranski zavod Mostar izradili su i Federalnom ministarstvu poljoprivrede dostavili prijedloge uzgojnih programa za pojedine vrste i pasmine domaćih životinja.

Foto: Bigstockphoto/Trbilder
  • 1.046
  • 116
  • 0

Na osnovu člana 4. stav 4. Zakona o stočarstvu ("Službene novine Federacije BiH" broj: 66/13), Federalni zavod za poljoprivredu Sarajevo i Federalni agromediteranski zavod Mostar izradili su i Federalnom ministarstvu poljoprivrede dostavili prijedloge uzgojnih programa za pojedine vrste i pasmine domaćih životinja kako slijedi:

Federalno je ministarstvo zamolilo kantonalna ministarstva nadležna za poslove poljoprivrede da, u roku od 15 dana od dana prijema zahtjeva, dostave mišljenje na gore navedene dokumente u pisanoj formi Federalnom ministarstvu poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva na adresu: Ulica Marka Marulića broj 2, 71000 Sarajevo.

Foto: Bigstockphoto/Trbilder


Tagovi

Zakon o stočarstvu Federalno ministarstvo poljoprivrede Uzgojni programi


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirani agronom s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede.