Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Čudo u Živinicama
  • 13.06.2016. 12:00

Stigli i dečki - krava otelila trojke!

U samo nekoliko dana razlike, dvije su krave otelile šest teladi! Naime, nakon tri ženska teleta u susjednoj Hrvatskoj, u štali vlasnika Derviša Sakića, krava je otelila tri muška teleta!

Foto: Turmfalke/Pixabay
  • 373
  • 16
  • 0

U samo nekoliko dana razlike, dvije su krave otelile šest teladi! Tri cure i tri dečka. Naime, nakon tri ženska teleta u susjednoj Hrvatskoj koje je otelila krava Lana, u Živinicama, u štali vlasnika Derviša Sakića, krava je otelila tri muška teleta!

Kako piše avaz.ba, tri zdrava teleta itekako su iznenadila Sakiće koji su očekivali jedno tele, a čiju štalu u naselju Litve sada obilaze brojni znatiželjnici kako bi se uvjerili u čudo. Iznenadio se i veterinar Nevres Paprikić koji, kaže, u 20 godina svoga rada nije doživio nešto slično.

Posljednjih 15 dana, naveo je veterinar, krava je samo ležala, nije mogla ustati. Imala je težak oteljaj i sada je u kritičnom stanju.

Foto: Turmfalke/Pixabay


Tagovi

Krava Telad Trojke Čudo Živinice


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirani agronom s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede.

Izdvojeni tekstovi

KLUB

U mirovini su, ali ne miruju..😊 Ana i Slavko su obnovili stari mlin, napravili mini muzej, kućice za najam i zasadili nasade žitarica, voća i povrća od kojih prave različite proizvode. Sve su to zaokružili u jednu lijepu priču koja privlač... Više [+]