Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Odbjegli bik
  • 22.02.2017. 14:00

Policija tri sata lovila bika po ulicama New Yorka!

Stjeran u kut i pogođen strelicama s omamljivačem, bik koji je pobjegao iz klaonice, ulovljen je u dvorištu jedne kuće u naselju Jamaica u Queensu.

  • 853
  • 292
  • 0

Bika koji je pobjegao iz klaonice, policija je gotovo tri sata lovila po ulicama New Yorka!
Policija je bika napokon uspjela uloviti u dvorištu privatne kuće u naselju Jamaica u Queensu, nakon što je stjeran u kut te su ga svladale strelice s omamljivačem.

Inače, bik koji je pokušavao pobjeći pogođen je s najmanje pet strelica s omamljivačem, a nevjerojatna potjera zabilježena je TV kamerama.

Odbjegli bik, piše reuters, ulovljen je 2,5 kilometara dalje od klaonice. U potjeri nitko nije stradao, no bik je nakon što je svladan ubrzo uginuo. Za vjerovati je da je do smrti došlo zbog stresa. Tijelo uginulog bika odvezeno je u krematorij na Long Islandu.

Kako su za CBS rekli stanovnici Jamaice, ovo im nije prvi put da kroz njihovo naselje protrči bik. Prošle je godine također jedan pobjegao iz klaonice, a nekoliko mjeseci prije toga, slobode se pokušala domoći jedna krava.

Video: CBS New York


Tagovi

Odbjegli bik New York Policija Potjera


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirani agronom s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede.

Izdvojeni tekstovi

KLUB

"Voda za mir", tema je ovogodišnjeg Svjetskog dana voda koji se obilježava 22. ožujka. Čak 2,2 milijarde ljudi živi bez pristupa zdravstveno ispravnoj vodi, a temeljni fokus obilježavanja ovoga dana je postizanje jednog od ciljeva održivog... Više [+]