Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Krava na cesti
  • 03.08.2017. 18:00

Krave - učesnice u saobraćajnim nesrećama

Kod Prijedora je vozač Passata udario kravu koja je ostala živa i zdrava, a par dana poslije, u Cmiljevoj Stijeni u kravu je udario vozač kamiona.

Foto: Pixabay/Qwas
  • 717
  • 40
  • 0

Nažalost, u saobraćajnim nesrećama često nastradaju i životinje. Posljednjih nekoliko dana na meti dekoncentriranih vozača bile su krave.

Tako je u Petrovom Gaju kod Prijedora zabilježena nesvakidašnja saobraćajna nesreća u kojoj je Passat kojim je upravljao O.M. (47) , mještanin Petrovog Gaja, na lokalnom putu u ovom naselju udario kravu.

Na automobilu je nastala manja materijalna šteta, a kako saznaje avaz, drugi učesnik u ovoj saobraćajnoj nesreći, krava, je živa i zdrava. U nesreći nije povrijeđen vozač Passata, mada mu je po nezvaničnim saznanjima utvrđeno prisustvo alkohola u krvi. Uviđaj o nesreći obavili su policijski službenici PS za bezbjednost saobraćaja PU Prijedor.

Do saobraćajne nesreće na magistralnom putu M-19 došlo je nakon što je vozač R.E. koji je upravljao teretnim motornim vozilom MAN udario kravu.

Iz Policijske uprave Istočno Sarajevo potvrdili su da je do nesreće došlo u mjestu Cmiljeva Stijena, na putnoj komunikaciji Ljubogošta-Podromanija, navodi klix.

Ne zna se kako je u drugom slučaju prošla nesretna krava.

Foto: Pixabay/Qwas


Tagovi

Krava Krava na cesti Životinje u saobraćaju


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.