Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Grad Tuzla
  • 24.10.2017. 13:00

Isporučili muzilice i podijelili hranu za dojne krmače

Muzilice su isporučene u sklopu projekta "Razvoj ruralne ekonomije sa fokusom na poljoprivrednu proizvodnju na području grada Tuzla".

Foto: Grad Tuzla
  • 576
  • 53
  • 0

U okviru redovnih aktivnosti u realizaciji projekta pod nazivom "Razvoj ruralne ekonomije sa fokusom na poljoprivrednu proizvodnju na području grada Tuzla", u krugu Udruženja Bosper, izvršena je isporuka muzilica za pet korisnika.

Projekat koji realizuje Udruženje Bosper finansiran je iz budžeta Grada Tuzla.

Ova aktivnost predstavlja nastavak kontinuirane podrške koju pruža Grad Tuzla, u cilju razvoja održive primarne poljoprivredne proizvodnje, proizvodnje zdrave hrane i stvaranja prihoda u okviru porodičnih poljoprivrednih gazdinstava.

Osim toga, protekli je tjedan u krugu Udruženja Bosper izvršena podjela hrane za uzgajivače dojnih krmača na području grada Tuzla.

Izvršena isporuka dio je implementacije projekta "Podrška postojećim agrobiznisima na području grada Tuzla", iz 2017. godine, koji takođe realizuje Udruženje BOSPER, a finansira Grad Tuzla planiranim budžetskim sredstvima.

Foto: Grad Tuzla


Tagovi

Grad Tuzla Muzilice Udruženje Bosper


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

KLUB

"Voda za mir", tema je ovogodišnjeg Svjetskog dana voda koji se obilježava 22. ožujka. Čak 2,2 milijarde ljudi živi bez pristupa zdravstveno ispravnoj vodi, a temeljni fokus obilježavanja ovoga dana je postizanje jednog od ciljeva održivog... Više [+]