• Rezač bala
  • 11.03.2019. 18:00

Idealan za farme: GÖWEIL rezač bala osigurava snažan i potpun rez

Tvrtka GÖWEIL razvila je specifični rezač bala težine 400 kg koji osigurava pouzdan i snažan rez, a idealan je za manje traktore. Pogledajte videoprilog!

Foto: Youtube/screenshot
  • 252
  • 25
  • 0

Od 1988. godine tvrtka GÖWEIL proizvodi visokokvalitetan asortiman tehnologije za baliranje i odmatanje bala. Svi strojevi i oprema projektirani su, razvijeni i proizvedeni isključivo na lokaciji tvrtke u Kirchschlagu (Austrija). Tijekom posljednjih nekoliko desetljeća, GÖWEIL se dokazao kao stručnjak za proizvodnju poljoprivrednih strojeva. Kako se veliki dio njihovih proizvoda izvozi, GÖWEIL strojevi i oprema postali su poznati i široko se primjenjuju u cijelom svijetu. Svi proizvodi koje proizvodi tvrtka GÖWEIL odražavaju najnovija dostignuća i osmišljeni su tako da odgovaraju individualnim zahtjevima farmera.

Razvili su i specifični rezač bala idealan za farme koji je jednostavan za korištenje, a oblik bala ne utječe na rezač. Patentirane kuke na GÖWEIL Sliceru uhvatit će foliju svaki puta, što znači 100% uspjeha pri rezanju bala za hranjenje stoke. Farmeri koji ga redovno koriste ističu da ga je lakše koristiti na manjim traktorima.

Težina stroja je 400 kg, a promjer bala koje može nositi i rezati je 0,9-1,6 metara. Osim što osigurava pouzdan i snažan rez, nazubljeni nož jamči da će bala biti izrezana do kraja.

Kako Goweil rezač bala izgleda u radu, pogledajte u videoprilogu:


Tagovi

Rezač bala Stočarstvo GÖWEIL Slicer


Autorica

Karolina Tušek

Karolina Tušek

Karolina je magistrica agroekonomike sa iskustvom u poljoprivredi, a svoje znanje i savjete dijeli i sa čitateljima Agrokluba!

Izdvojeni tekstovi

Izdvojeni oglasi