• Farma goveda
  • 11.09.2019. 12:30
  • Dobojska regija, Republika Srpska, Šamac, Tišina

Gradi se farma goveda za 480 grla - pogledajte Nacrt studije uticaja na životnu sredinu

Javna rasprava o predmetnom Nacrtu Studije uticaja na životnu sredinu održaće se 04.10.2019. u prostorijama seoske čitaone, Mjesne Zajednice Tišina, sa početkom u 12 časova.

Foto: Pixabay/Tobiasp
  • 388
  • 26
  • 0

​​Ministarstvu za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju dostavljen je Nacrt Studije uticaja na životnu sredinu za projekat farme goveda, kapaciteta 480 grla, sa pratećim objektima, u naselju Tišina, opština Šamac. Nosilac projekta je "MMB-INEXCOOP", d.o.o. Šamac, Put srpskih dobrovoljaca bb, Šamac.  

Nosilac izrade studije je "EKO DOZVOLA" d.o.o., Banja Luka. Na osnovu člana 69. Zakona o zaštiti životne sredine, ("Službeni glasnik Republike Srpske", br. 71/12 i 79/15), Nacrt Studije uticaja na životnu sredinu za projekat farme goveda, kapaciteta 480 grla, sa pratećim objektima, u naselju Tišina, opština Šamac, stavlja se na javni uvid i objavljuje se na internet stranici Ministarstva, a sve pripadajuće dokumente možete preuzeti na ovom linku ili u dokumentima ispod teksta.

Javni uvid u nacrt Studije uticaja na životnu sredinu, obezbijeđen je na internet stranici Ministarstva za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju i u prostorijama Opštine Šamac, u periodu od 10.09.2019. do 10.11.2019. godine.

Javna rasprava o predmetnom Nacrtu Studije uticaja na životnu sredinu održaće se 04.10.2019. u prostorijama seoske čitaone, Mjesne Zajednice Tišina, sa početkom u 12 časova.

Primjedbe i sugestije na Nacrt Studije uticaja na životnu sredinu za projekat farme goveda, kapaciteta 480 grla, sa pratećim objektima, u naselju Tišina, opština Šamac, nosioca projekta "MMB-INEXCOOP", d.o.o. Šamac, Put srpskih dobrovoljaca bb, Šamac, mogu se dostaviti na adresu Ministarstva (Trg Republike Srpske 1, Banja Luka) ili elektronskim putem na adresu: m.nikolic@mgr.vladars.net


Dokumenti


Tagovi

Farma goveda Javni uvid Tišina Studija Uticaj na životnu sredinu


Autorica

Maja Celing Celić

Maja je hobi vrtlarica s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.