Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Brahma kokoš
  • 26.03.2017. 12:00

Fitim ima uistinu strašnog pijetla!

Pijetao imena Merakli vlasnika Fitima Sejfijaja s Kosova postao je zvijezda interneta. Zašto? Pogledajte!

  • 3.493
  • 252
  • 0

Fitim Sejfijaj s Kosova uistinu može reći da ima strašnog pijetla. Snimka njegova ogromnog pijetla imena Merakli poharala je internet. Mnogi su se preplašili, većina zbunila. Iako su mnogi pomislili da je riječ o specijalnim efektima te da pijetao ovoga vlasnika ne može biti tolike veličine, utvrdilo se da može.

Merakli je, naime, vrsta kokoši brahma koja može narasti i do 120 centimetara u visinu, piše dailymail opisujući da Merakli sa svojim ogromnim kandžama i perjem više nalikuje dinosauru nego li kokoški.

Brahma kokoš je posebna vrsta koju se obično naziva "Kraljem peradi". Postoje kontroverze oko njegova podrijetla, no većina se slaže da je nastao u Americi od velikih kokoši uvezenih iz Kine, odnosno Šangaja.

Kako izgleda Merakli pogledajte u videu.

Foto Bigstockphoto/MattiaATH


Tagovi

Merakli Brahma Pijetao


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirani agronom s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede.

Izdvojeni tekstovi

KLUB

U mirovini su, ali ne miruju..😊 Ana i Slavko su obnovili stari mlin, napravili mini muzej, kućice za najam i zasadili nasade žitarica, voća i povrća od kojih prave različite proizvode. Sve su to zaokružili u jednu lijepu priču koja privlač... Više [+]