Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Gradiška
  • 31.08.2022. 16:30
  • Banjalučka regija, Republika Srpska, Gradiška

Banjalučani osumnjičeni za prevaru - odveli bikove, a nisu platili

Protiv D.Ć. i S.K. podnesen je izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu Banja Luka, zbog sumnje da su počinili krivično djelo prevara u privrednom poslovanju

Foto: Depositphotos/budabar
  • 274
  • 55
  • 0

Banjalučani Dalibor Ć. i Saša K. osumnjičeni su za prevaru muškarca iz Gradiške od kojeg su prošle godine kupili sedam bikova u vrijednosti 24.000 KM, ali mu novac nikada nisu uplatili.

Protiv njih su službenici Policijske uprave Gradiška, Okružnom javnom tužilaštvu Banja Luka, podnijeli izvještaj zbog postojanja sumnje da su počinili krivično djelo prevara u privrednom poslovanju, pišu Nezavisne. 

"Lica D.Ć. i S.K. se sumnjiče da su u mjesecu julu 2021. godine, doveli u zabludu i održavali u zabludi oštećenog, na način da su kao odgovorna lica u privatnom preduzeću iz Banjaluke, sklopili poslovni dogovor sa oštećenim iz Gradiške, a u vezi prodaje i isporuke više komada bikova za šta je izdat račun, te su preuzeli bikove, obećavajući da će iste platiti, a što nisu učinili", saopćili su iz PU Gradiška.

Navedenim krivičnim djelom, kako se dodaje, osumnjičeni su oštećenom pričinili materijalnu štetu, a sebi pribavili protivpravnu imovinsku korist u iznosu od oko 24.000 KM.


Tagovi

Bikovi Prevara Policija Krivično djelo Materijalna šteta


Autorica

Selma Mujić

Više [+]

Diplomirani žurnalista i digitalni marketing menadžer, s višegodišnjim iskustvom u tv i web novinarstvu.

Izdvojeni tekstovi

KLUB

Nišićka visoravan (BiH), zadnjih godina poznata i po uzgoju heljde, procjenjuje se da je ovdje heljdom zasijano više od 1.000 dunuma zemljišta. Heljda uspijeva na visokim nadmorskim visinama, te je Nišićka visoravan, po svojim uslovima, ide... Više [+]