Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Suvenir
  • 29.07.2019. 14:00
  • Zadarska, Dugi Otok

Sretni magareći izmet - suvenir za koji se ne pita cijena

Radi se o posebnoj loptici od svih komada koje tovar 'istrese', a u kojoj ima najviše bilja, tako da zaista nema nikakav poseban miris, govori Sebastian Jagić.

Foto: OPG Jagić
  • 125
  • 5
  • 0

Mislili ste da je sve izmišljeno, da nema više originalnih ideja? Prevarili ste se - na Dugom Otoku (susjedna Hrvatska, op.ur.) prodaje se sretni magareći izmet i ide odlično!

"Kupci ne pitaju za cijenu, bitno im je da Lucky Donkey Shit donosi sreću tako da su govanca naših tovara sada već posvuda po Evropi“, kaže Sebastian Jagić, sin Gorana Jagića, lokalno poznatijeg kao Cape.

"Nemojte misliti da mi s time nemamo posla, nije to samo tako. Naš tovar, kad se, da prostite, pokenja, bude to cijela hrpa, ali samo manji dio je po svom sastavu drugačiji i mi ga u toj hrpi moramo naći. Srećom, ta hrpica se relativno lako prepozna jer je prepuna trave i sasvim je drugačija po svome sastavu od ostaloga. Kad traženi dio izdvojimo, smještamo ga u kutiju i nudimo za prodaju s ostalim suvenirima. I ide odlično među stranim, ali i domaćim turistima“, vedro će Sebastian.

Ovaj suvenir je svakako jedinstven. Nedavno se pisalo o špiljskom zraku koji se, zarobljen u bočicama, nudi kao suvenir, pa zašto onda ovaj s Dugog otoka ne bi mogao proći? A prolazi. I to jako dobro. Možda je stvar i u prihvatljivoj cijeni. Naime, ovaj raritet možete ponijeti kući među svoju zbirku suvenira za iznos od samo 40 kn. 

OPG Jagić izrađuje i druge suvenire, no kada je u pitanju ovako specifična ponuda, uvijek se postavlja pitanje mirisa. Ali Sebastian kaže da tu nema problema. "Kako sam već naveo, radi se o posebnoj loptici od svih komada koje tovar 'istrese', a u kojoj ima najviše bilja, tako da zaista nema nikakav poseban miris“, govori, te nudi da se otvaranjem kutije svi u to uvjere.


Tagovi

OPG Jagić Suvenir Lucky Donkey Shit Sretni magareći izmet


Autorica

Blanka Kufner

Više [+]

Završila je Upravno pravo i Menadžment u turizmu, a posebno ju zanimaju teme vezane uz ruralni i održivi turizam te sve što se tiče ekologije i očuvanja prirode. Misao vodilja: "Čovjek pripada prirodi, a ne priroda čovjeku - prirodu nismo naslijedili od predaka, nego posudili od unuka."

Izdvojeni tekstovi

KLUB

Čestitamo vam Međunarodni dan mrkve!
Skoro da smo zaboravili na kraljicu mrkvicu, najvažniji sastojak svakog poštenog čušpajza.
Foto: Depositphotos/nblxer