Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Časopis Vogue
  • 21.12.2016. 15:00

Hercegovina - hit turistička destinacija!

Popularni časopis Vogue, preporučio je Hercegovinu opisujući je kao regiju koja je smještena na južnoj teritoriji BiH te je "gurmanski raj za ljubitelje vina s domaćom, organskom hranom i vinom".

Foto: Bigstockphoto/Emi Cristea
  • 960
  • 33
  • 0

Na popis hit turističkih destinacija uvrštena je i Hercegovina. Naime, popularni časopis Vogue, preporučio je Hercegovinu, opisujući je kao regiju koja je smještena na južnoj teritoriji Bosne i Hercegovine te je "gurmanski raj za ljubitelje vina s domaćom, organskom hranom i vinom".

Tijekom posjete, kažu, svakako bi trebali odsjesti na seoskom imanju Marića Gaj i vodopad Kravice na rijeci Trebižat, a potom se zaputiti u Mostar.

"Prošećite uz mnoštvo restorana uz Stari Most, vjerojatno najpopularniji most na Balkanu koji prelazi preko rijeke Neretve te povezuje dva dijela grada. Popijte tursku kavu prije nego li se zaputite prema Blagaju te razgledajte prekrasna sela koja se nalaze duž rijeke Bune. Nastavite do vinarije Vukoja i Trebinja te uživajte u restoranu Stara Hercegovina", piše vogue.com.

Na popisu šest destinacija koje treba obići u 2017. se, uz Hercegovinu, nalazi i Ohrid u Makedoniji, Prizren na Kosovu, Beograd u Srbiji, Transylvanija u Rumunjskoj, Himare u Albaniji.

"Na vrhu popisa turističkih destinacija su Hrvatska i Crna Gora, no Balkan ima još puno toga za ponuditi", naglašavaju u Vogue.

Foto: Bigstockphoto/Emi Cristea


Tagovi

Vogue Hit destinacije Turizam Hercegovina


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirani agronom s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede.

Izdvojeni tekstovi

KLUB

Da ne znam bolje, rekla bih da želi nešto da mi poruči....:P