Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Žestival 2018
  • 31.07.2018. 14:00

Žestival - festival prirode i tradicije

Učesnici nisu u obavezi plaćati kotizaciju, ali su u obavezi da Organizacionom odboru dostave tri uzorka svog proizvodnog asortimana, koji će upotpuniti fond nagrada za posjetitelje.

Foto: Žestival
  • 155
  • 9
  • 0

Međunarodni festival prirode i tradicije Žestival po četvrti put će biti održan u Užicu, u susjednoj Srbiji. Cilj je promocija lokalne autentičnosti, kulture, tradicije, prirode, gastronomije, kao i afirmiranje i unaprijeđenje proizvodnje i plasmana tradicionalnih proizvoda zlatiborskog kraja. Manifestacija će biti održana od 31. augusta do 1. septembra na centralnom gradskog trgu.

Festival se sastoji  iz kulturno-umjetničkog, izložbenog, edukativnog i konkurentskog segmenta. Svoje proizvode izlažu preduzetnici i proizvođači iz Srbije. ali i iz zemalja iz okruženja. U izlagačkom dijelu učestvuju proizvođači i distributeri poljoprivredne mehanizacije, pčelarske opreme, etno suvenira, organskih proizvoda, ljekovitog bilja i proizvođači voćnih rakija.

Organizirani su i prateći sadržaji - cjelodnevni kulturno umjetnički program - večernji koncerti, edukativne radionice iz oblasti poljoprivrede.

Informacije za izlagače

Za izlagače su osigurani besplatni tipski štandovi. Učesnici nisu u obavezi plaćati kotizaciju, ali su u obavezi da Organizacionom odboru dostave tri uzorka svog proizvodnog asortimana, koji će upotpuniti fond nagrada za posjetitelje. Učešće potvrdite popunjavanjem formulara, koji možete pronaći ispod teksta, i pošaljete na e-mail: zestival@uzice.rs Sve dodatne informacije možete dobiti na 065-567 17 17 ili na 031 590 135 i 031 590 105 (pozivni 381). 
 


Dokumenti


Tagovi

Žestival Užice Međunarodni festival prirode i tradicije


Autorica

Aleksandra Kekić

Više [+]

Urednik portala, diplomirani novinar i ljubitelj prirode. Omiljena izreka: Tko smije taj može, tko ne zna za strah, taj ide naprijed.

Izdvojeni tekstovi

KLUB

Čestitamo vam Međunarodni dan mrkve!
Skoro da smo zaboravili na kraljicu mrkvicu, najvažniji sastojak svakog poštenog čušpajza.
Foto: Depositphotos/nblxer