Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • World Mill Tech
  • 04.06.2020. 07:30

World Mill Tech 2020 na jesen otvara svoja vrata

Svjetski sajam industrije žitarica, World Mill Tech 2020 održati će se od 15. do 18. oktobra ove godine u najvećem turskom gradu, Istanbulu.

Foto: Vedran Stapić
  • 41
  • 4
  • 0

Nakon duge pauze u održavanju sajmova zbog pandemijske krize, Worl Mill Tech 2020 na jesen otvara svoja vrata. Naime, svjetski sajam industrije žitarica održati će se od 15. do 18. oktobra 2020. godine u Istanbulu, privrednom središtu Turske. 

U najvećem međunarodnom izložbenom centru u Euroaziji - CNR Expo Yesikloy okupiti će se vodeća imena globalnog biznisa ovog dijela poljoprivrede i prehrambene industrije.

Podsjetimo, sajam je prvi put organizovan 2018. godine i u planu je održavati se svake druge godine. 

Turska - globalni lider brašna, a TÜYAP World Mill Tech središte opreme za mlinove

Najznačajniji svjetski predstavnici sektora, kompanije koje nude tehnologiju i opremu za proizvodnju žitarica, njihovu preradu i pakovanje do skladišnih, kontrolnih i laboratorijskih sistema, izložiti će svoje najnovije i najinovativnije proizvode na 150.000 m2 izložbenog prostora.

Na najvećem i najmodernijem sajamskom prostoru izlagači će se povezati sa 1,6 milijardi kupaca iz Europe, Euroazije, Bliskog istoka i Sjeverne Afrike. Sajam nudi nove trendove, vrhunsku tehnologiju i rješenja za domaće i strane veletrgovce, distributere, uvoznike i izvoznike.


Tagovi

World Mill Tech 2020 Turska Istanbul Yesikloy


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.