Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Tuyap
  • 24.01.2018. 16:00

World Mill Tech 2018 - Istanbul, Turska

Svjetski sajam industrije žitarica, World Mill Tech 2018 odvija se od 29.03. do 01.04.2018. u najvećem gradu Turske.

  • 175
  • 10
  • 0

Krajem marta i početkom aprila ove godine, točnije od 29. marta do 01. aprila odvija se svjetski sajam industrije žitarica u Istanbulu u Turskoj pod nazivom World Mill Tech 2018.

Na najvećem sajamskom prostoru u Euroaziji - Tuyap okupit će se vodeća imena globalnog biznisa ovog dijela poljoprivrede i prehrambene industrije.

Sajam obuhvaća sve aspekte - od tehnologija i opreme za proizvodnju, preradu i pakiranje do skladišnih, kontrolnih i laboratorijskih sistema. Na prostoru osam paviljona i 40.000 metara kvadratnih zatvorenog izložbenog prostora naći će se vodeći kupci i prodavatelji tržišta žitarica, direktori različitih industrija, predstavnici brojnih državnih tijela kao i znanosti te nevladinih organizacija.

Više detalja o samom sajmu možete na njihovim mrežnim stranicama http://worldmilltech.net/en/ ili putem PDF dokumenta iz priloga.


Dokumenti


Tagovi

Turska Istanbul World Mill Tech


Autor

Vedran Stapić

Više [+]

Jedan od osnivača Agrokluba. Bavi se organizacijom, razvojem novih proizvoda i rješenja, a s vremena na vrijeme, u trenucima inspiracije nešto i napiše :)