Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam privrede
  • 02.09.2016. 10:00

Vrata otvara Sajam privrede u Modriči

Dvodnevni sajam privrede u Modrići okupit će izlagače iz 30 bh općina.

Foto: Turistička organizacija opštine Modriča
  • 232
  • 9
  • 0

U Modriči danas počinje Sajam privrede, koji se organizuje od 2010. i predstavlja najvažniju privrednu manifestaciju. Organizator sajma je Razvojna agencija opštine Modriča. Na sedmom sajmu će izlagati izlagači iz 30 bh. općina, kao i pet izlagača iz Srbije. Predstavit će se 110 malih i srednjih preduzeća te 70 izlagača iz oblasti poljoprivrede.

Sajam će okupiti subjekte iz industrija od hemijske, mašinske, metalne do obućarske, predstavnike bankarskog sektora, malog preduzetništva, turizma, prehrambene industrije, kao i poljoprivrede.

Za razliku od prošlih sajmova, zbog opasnosti od oboljenja, neće biti izlaganja krupne stoke, ali će biti izložene sitne životinje. Na vanjskom prostoru izložit će se mehanizacija te Centar za proizvodnju i preradu voća i povrća.

Foto: Turistička organizacija opštine Modriča


Tagovi

Sajam privrede Modriča Izlagači


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirani agronom s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede.

Izdvojeni tekstovi

KLUB

Nišićka visoravan (BiH), zadnjih godina poznata i po uzgoju heljde, procjenjuje se da je ovdje heljdom zasijano više od 1.000 dunuma zemljišta. Heljda uspijeva na visokim nadmorskim visinama, te je Nišićka visoravan, po svojim uslovima, ide... Više [+]