AgroKlub.ba

\

Sajmovi & događanja

Dobrodošli na AgroKlub.ba!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.ba » Sajmovi & događanja » Vodeći investitori na Sarajevo Bussines Forumu

Vodeći investitori na Sarajevo Bussines Forumu

Investicijska konferencija

Vodeći investitori na Sarajevo Bussines Forumu

Datum: 11.02.2017. 10:00

Kategorija:

Sajmovi & događanja

Već 8. međunarodna investicijska konferencija Sarajevo Business Forum 2017 (SBF), održat će se 22. i 23. maja 2017. godine u Sarajevu.

8. međunarodna investicijska konferencija Sarajevo Business Forum 2017 (SBF), održat će se 22. i 23. maja 2017. godine u Sarajevu pod pokroviteljstvom Predsjedništva Bosne i Hercegovine.

Već osmu godinu zaredom Sarajevo Business Forum okuplja vodeće investitore i poslovne ljude iz cijeloga svijeta, pružajući im priliku da se upoznaju s mogućnostima ulaganja u Bosnu i Hercegovinu, ali i zemlje regiona: Sloveniju, Hrvatsku, Srbiju, Crnu Goru, Makedoniju i Albaniju.

Ovogodišnji SBF objelodanit će niz projekata iz poljoprivrede, energetike, obrazovanja, finansija, infrastrukture, građevinarstva, usluga, turizma i drugih razvojnih sektora.

U proteklih sedam godina SBF je okupio učesnike iz više od 30 zemalja. Prošlogodišnjem skupu prisustvovalo je više od 1.600 osoba, uključujući i 350 akreditiranih novinara, a održano je više od 250 direktnih susreta poslovnih ljudi i privrednika.

Organizator najveće i najznačajnije investicijske konferencije u regiji je Bosna Bank International (BBI) u saradnji s Islamskom razvojnom bankom (IDB).

Foto: Facebook/Sarajevo Bussines Forum

Broj pregleda članka: 353; Uspješnost članka: 20.65

Tagovi: Konferencija, Investicije, Sarajevo Bussines Forum

Ključne riječi članka: vodeci, investitori, na, sarajevo, bussines, forumu, sarajevo, forum, sarajevo business forum


Željka Rački-Kristić

Svi tekstovi autora

Autorica Željka Rački-Kristić

Željka je diplomirani agronom sa dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede!