• iHalalExpo 2020
  • 28.06.2020. 10:30

Virtualni Halal Expo 2020 održati će se iduće sedmice

Ove godine sajam Halal Expo 2020 održati će se prvi put u virtualnom izdanju, u srijedu, 01. jula. Prijave traju do 30. juna.

Foto: Expo Halal Alimentaria
  • 69
  • 11
  • 0

Ove godine sajam Halal Expo 2020 održati će se prvi put u virtualnom izdanju, u srijedu, 01. jula. Ova manifestacija je jedinstven projekt koji osnažuje halal zajednicu, sa preko 30 zemalja učesnica, kao i predstavljanja halal roba i usluga u okviru jedinstvene platforme.

Cilj događaja je povezivanje istoimene zajednice, promovisanje kompanija koje posluju pod ovim principima, kao i obezbjeđivanje neophodne pomoći kako bi se što lakše prevazišla ekonomska kriza nastala nakon pandemije Covid-19, stoji u zvaničnom saopštenju Agencije za certificiranje halal kvaliteta BiH.

iHalalExpo biti će drugačiji od tradicionalno organizovanih sajmova, promovisati će digitalnu transfromaciju u Halal industriji, a koja povezuje partnere sa potencijalnim klijentima, kroz saradnju i organski promet.

Inovativni okviri događaja zasnivaju se na web i mobilnim aplikacijama, uz međunarodnu saradnju. Virtuelni Halal Expo olakšava put brendovima, ali i proizvođačima koji nude svoje proizvode i usluge, da pronađu brži i jednostavniji put do distributera i krajnjih kupaca, kako na lokalnom tako i na svjetskom tržištu, pomoću kreativnog, bezbjednog i pristupačnog virtualnog formata.

iHalalExpo takođe predstavlja i inicijativu za podršku halal poslovnica iz svih industrija kao što su: halal hrana i piće, sastojci, halal kozmetika, moda, putovanja i turizam, islamske finansije, halal oprema i logistika, zdravstvo i blagostanje, halal digitalna ekonomija, islamsko znanje, obrazovanje, obuka, te halal revizija i certifikacija.

Svi zainteresovani se mogu prijaviti putem sljedećeg linka. Prijave traju do 30. juna.

Za više detalja o organizaciji iHalal Expo možete poslati e-mail na: contact@ihalalexpo.com.


Tagovi

Halal Expo 2020 Halal kvalitet Virtualni sajam IHalalExpo Inicijativa za podršku


Autorica

Ivana Živanić

Više [+]

Ivana Živanić, dipl.ing- master poljoprivrede, rado istražuje aktuelnosti u poljoprivredi. Pristalica zdrave i bezbjedne hrane.