Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • 3. Virovska prkačijada
  • 09.05.2018. 14:30

Virovska prkačijada - međunarodni festival malih izvornih kolača

S posebnim zanimanjem očekuje se natjecanje žena iz cijele regije, u spravljanju prkača, odnosno natjecanje za titulu "Prkačica 2018."

Foto: Stjepan Odobašić
  • 152
  • 11
  • 0

Ovogodišnja 3. Virovska prkačijada, Međunarodni festival malih izvornih kolača, koje u Podravini, u Hrvatskoj, nazivaju prkači, održat će se 11. i 12. maja u Podravskom mjestu Virje.

Jedan od pokrovitelja ove manifestacije je i visoki inozemni pokrovitelj, Taste of peace - Kuhari bez granica iz Izraela. 

U programu gostuje sedam zemalja čiji će slastičari na posebnim radionicama i degustacijama pokazati kako se prave prkači u Velikoj Britaniji, Rusiji, SAD, Malti, Armeniji, Albaniji i BiH. 

Uz inozemne goste organizirano je i natjecanje u pravljenju prkača u Dječjem vrtiću a s posebnim zanimanjem očekuje se natjecanje seniorki, žena iz cijele regije, u izradi prkača, odnosno natjecanje za titulu "Prkačica 2018." Voditelj programa je Branko Uvodić. Navečer 12. maja Prkačijada završava koncertom Miroslava Škore.

Program Virovske prkačijade pogledajte u dokumentu ispod teksta. 


Dokumenti


Tagovi

Virje Virovska prkačijada Mali izvorni kolači Međunarodni festival


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirani agronom s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede.