AgroKlub.ba

\

Sajmovi & događanja

Dobrodošli na AgroKlub.ba!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.ba » Sajmovi & događanja » Virovitica spremna za 23. Viroexpo!

Virovitica spremna za 23. Viroexpo!

Viroexpo

Virovitica spremna za 23. Viroexpo!

Datum: 29.12.2017. 15:00

Kategorija:

Sajmovi & događanja

U sklopu sajma će se održati i 4. sjednica savjeta za Slavoniju, Baranju i Srijem, na temu poljoprivrede i gospodarstva.

Već 23. međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede “Viroexpo” 2018. održat će se u Virovitici od 23. do 25. februara.

Svoje sudjelovanje na najznačajnijem hrvatskom sajmu gospodarstva potvrdili su Indija, Republika Azarbejdžan, Slovačka, Kazahstan... Inače, kao i svake godine, očekuje se sudjelovanje 30-ak zemalja iz Evrope. Kako navode organizatori, počeci današnjeg Viroexpa sežu u 1996. godinu kada je 19. januara u kavani hotela Slavonija u Virovitici, gradu bogate obrtničke i poljoprivredne tradicije, nakon četiri desetljeća obnovljena sajamska manifestacija. Na prvoj izložbi, koja se održavala na 375 četvornih metara prostora, predstavilo se trideset, isključivo poljoprivrednih proizvođača, s područja Virovitičko - podravske županije.

23. Viroexpo će se održati pod pokroviteljstvem Vlade Republike Hrvatske, a u sklopu sajma će se održati i 4. sjednica savjeta za Slavoniju, Baranju i Srijem, na temu poljoprivrede i gospodarstva.

Foto: Facebook/VIROEXPO sajam

Broj pregleda članka: 72; Uspješnost članka: 5.6

Tagovi: Viroexpo

Ključne riječi članka: virovitica, spremna, za, 23, viroexpo, gospodarstva, održati, sudjelovanje, poljoprivrede, viroexpo, virovitici


Željka Rački-Kristić

Svi tekstovi autora

Autorica Željka Rački-Kristić

Željka je diplomirani agronom sa dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede!