• Viroexpo
  • 29.12.2017. 15:00

Virovitica spremna za 23. Viroexpo!

U sklopu sajma će se održati i 4. sjednica savjeta za Slavoniju, Baranju i Srijem, na temu poljoprivrede i gospodarstva.

Foto: Facebook/VIROEXPO sajam
  • 80
  • 6
  • 0

Već 23. međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede “Viroexpo” 2018. održat će se u Virovitici od 23. do 25. februara.

Svoje sudjelovanje na najznačajnijem hrvatskom sajmu gospodarstva potvrdili su Indija, Republika Azarbejdžan, Slovačka, Kazahstan... Inače, kao i svake godine, očekuje se sudjelovanje 30-ak zemalja iz Evrope. Kako navode organizatori, počeci današnjeg Viroexpa sežu u 1996. godinu kada je 19. januara u kavani hotela Slavonija u Virovitici, gradu bogate obrtničke i poljoprivredne tradicije, nakon četiri desetljeća obnovljena sajamska manifestacija. Na prvoj izložbi, koja se održavala na 375 četvornih metara prostora, predstavilo se trideset, isključivo poljoprivrednih proizvođača, s područja Virovitičko - podravske županije.

23. Viroexpo će se održati pod pokroviteljstvem Vlade Republike Hrvatske, a u sklopu sajma će se održati i 4. sjednica savjeta za Slavoniju, Baranju i Srijem, na temu poljoprivrede i gospodarstva.

Foto: Facebook/VIROEXPO sajam


Autorica

Željka Rački-Kristić

Željka Rački-Kristić

Željka je diplomirani agronom sa dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede!

Izdvojeni tekstovi

Izdvojeni oglasi