Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Mostar 2018
  • 14.02.2018. 14:30

Veliko zanimanje izlagača za 21. Međunarodni sajam gospodarstva - Mostar 2018

Ove godine imamo najjače zanimanje izlagača do sada, što je veliki pokazatelj kako smo prebrodili krizu, kaže Dalfina Bošnjak, direktorica tvrtke Mostarski sajam.

  • 228
  • 13
  • 0

Dvadeset prvi Međunarodni sajam gospodarstva - Mostar 2018. održat će se od 10. do 14. aprila, a zemlja partner ovogodišnje manifestacije je Republika Srbija

Sajam će se održavati u Slobodnoj zoni Hercegovine na izložbenom prostoru od 30.000 četvornih metara zatvorenog i otvorenog prostora, a organizatori ističu kako su sajamski kapaciteti već popunjeni. 

"Ove godine imamo najjače zanimanje izlagača do sada, što je veliki pokazatelj kako smo prebrodili krizu. Uz Srbiju, najveći broj izlagača dolazi nam iz susjednih zemalja, zatim Kine, Mađarske i Italije. Nažalost, svjesni smo kako će biti i tvrtki kojima ćemo se teška srca morati zahvaliti jer su nam kapaciteti ipak ograničeni" rekla je Dalfina Bošnjak, direktorica tvrtke Mostarski sajam.

Sajam će okupiti predstavnike gospodarstva i kompanija iz više od 20 zemalja iz metalske, građevinske, automobilske industrije, poljoprivredno-prehrambenog sektora, visokih tehnologija, kao i iz oblasti usluga od bankarstva do turizma.    

Foto: mostar-fair
 


Tagovi

Mostar 2018 Dalfina Bošnjak Međunarodni sajam gospodarstva - Mostar 2018


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.