• Jadranski sajam
  • 13.06.2020. 15:00

Uskoro 46. Sajam hrane i 29. Međunarodni sajam turizma u Budvi

Tradicionalni, već 46. Sajam hrane u Budvi održati će se u novom terminu od 17. do 21. juna 2020. godine. Ova izložba prehrambene industrije, poljoprivrede i pratećih djelatnosti izlagačima predstavlja poslovnu platformu za plasman i promociju proizvoda i usluga.

Foto: Jadranski sajam Budva
  • 60
  • 7
  • 0

Ukidanjem privremenih mjera u Crnoj Gori, Jadranski sajam Budva je stekao uslove za održavanje sajamskih manifestacija koje su bile planirane u martu i aprilu ove godine, a potom odgođene uslijed pandemije koronavirusa.

Tako će se tradicionalni, već 46. Sajam hrane u Budvi održati u novom terminu od 17. do 21. juna 2020. godine. Ova izložba prehrambene industrije, poljoprivrede i pratećih djelatnosti izlagačima predstavlja poslovnu platformu za plasman i promociju proizvoda i usluga.

Sajam je prepoznatljiv po promotivnim i komercijalnim rezultatima izlagača iz područja poljoprivredne proizvodnje, prehrambene industrije, mediteranskih kultura, alkoholnih i bezalkoholnih pića, prerade ribe, industrije kafe, maslinovog ulja, pčelarstva i medarstva, organske hrane i konditorske industrije.

Najstarija manifestacija u organizaciji Jadranskog sajma, odobrena od strane Globalne sajamske asocijacije kao UFI Approved Event, u kontinuitetu doprinosi uspostavljanju jakih i dinamičnih privrednih veza i aktivnosti između poslovnih subjekata i partnera na međunarodnom nivou, poručuju organizatori. 

Paralelno sa 46. Sajmom hrane, održati će se i 29. Međunarodni sajam turizma te 25. Sajam ekologije što predstavlja priliku izlagačima da iskoriste prednosti sinergije sajamskih platformi, zaključuju organizatori.


Tagovi

Sajam hrane Sajam turizma Najava Budva Jadranski sajam


Autorica

Martina Popić

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U aslamama kod Salke Smajica na njegovom imanju na Rudini, gdje je zemlja izrazito plodna. Na jednoj nas je preduhitrio i medvjed, koji je noc prije lomio grane i penjao se do samog vrha aslame.