Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Viroexpo 2023.
  • 09.01.2023. 14:00
  • Virovitica

U toku su prijave za izlaganje na sajmu Viroexpo

Zemlja partner ove godine je Bosna i Hercegovina, a županija Ličko-senjska.

Foto: Karolina Rastija
  • 127
  • 48
  • 0

Od 17. do 19. feburara u Virovitici će se održati već 26. Međunarodni sajam privrede, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2023.

Svi koji žele izložiti svoje proizvode na ovom sajmu mogu se prijaviti, a prijavnicu možete pronaći i u dokumentu ispod teksta.  Kako su objavili organizatori, Bosna i Hercegovina bit će zemlja partner ovogodišnjeg sajma. Podsjetili su da je to već jednom bila 2009. godine.

"Oni su naš značajni partner jer na njemu kontinuirano sudjeluju od 2001. godine, od trenutka kada je sajam, zahvaljujući sudionicima iz BiH i Mađarske prvi put dobio predznak međunarodni", napominju.

Kažu i kako je neraskidiva veza Ličana i Virovitičko-podravske županije. U toj županiji, prema procjeni, živi ih oko 5.000, a najaktivnije su im zajednice u Virovitici i Slatini. Osim toga, VPŽ, ili udruge s tog područja, godinama su sudionici jedne od najznačajnijih manifestacija u Lici - "Jesen u Lici", gdje vrijedni obrtnici i poduzetnici s tog prostora predstavljaju svoje usluge i proizvode.

Prijavnicu pronađite u dokumentu ispod teksta.

"Zbog svega toga, ali i dugogodišnjeg nastupa ličkih privrednika, obrtnika i poduzetnika na našem sajmu, Ličko-senjska, bit će županija partner na 26. Viroexpu", najavljuju organizatori.

Pokrovitelji i organizatori sajma godinama su već Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK Županijska komora Virovitica, HOK Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije, dok je tehnički organizator Viroexpo d.o.o.


Tagovi

Viroexpo Sajam Zemlja partner Županija partner Prijava Izlagači


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.


Partner

Viroexpo d.o.o.

33000 Virovitica, Hrvatska
tel: + 385 33 638 270, fax: + 385 33 638 278, e-mail: info@viroexpo.hr web: http://viroexpo.com.hr