Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.
  • 3. pčelarski sajam
  • 19.09.2019. 16:30
  • Pčinjski okrug, Vranje

Treći pčelarski sajam jugoistočnog Balkana u Vranju

Treći pčelarski sajam jugoistočnog Balkana, bit će održan u subotu, 21. septembra u Vranju. Sajam je međunarodnog karaktera, sa kompleksnim prodajnim, izložbenim, obrazovnim, promotivnim, privrednim i turističkim sadržajem. 

Foto: Bigstockphoto/Galaganov
  • 47
  • 8
  • 0

U subotu, 21. septembra 2019. godine održat će se u Vranju Treći pčelarski sajam jugoistočnog Balkana, u organizaciji SPOS-a (Saveza pčelarskih organizacija Srbije). Događaj je međunarodnog karaktera, sa kompleksnim prodajnim, izložbenim, obrazovnim, promotivnim, privrednim i turističkim sadržajem. 

Stručna predavanja za pčelare održavat će se u izdvojenom dijelu gradske sportske hale, sa početkom u 12 sati, ispod tribina, što će biti uslovljeno i od broja izlagača. 

Jedinstvena manifestacija ovog tipa na Balkanu

Prema riječima organizatora, očekuje se velika posjećenost sajma od strane pčelara iz Srbije, Makedonije, Albanije, Grčke, Bugarske, Turske i Crne Gore jer ovaj dio Balkana nema sličnu manifestaciju ovako velikog obima, a domaća pčelarska oprema izuzetnog je kvaliteta i korektnih cijena. Prošlogodišnja značajno velika posjeta sajmu to je i potvrdila. 

Podizanje cijena tokom održavanja sajma nije dozvoljeno, a ukoliko se to dogodi, izlagač neće moći da izlaže na sajmu naredne dvije godine i bit će udaljen sa događaja odmah po utvrđivanju prekršaja. Uplatom kotizacije smatra se da su prihvaćeni svi uslovi, navodi se u saopštenju organizatora.

Ulaz je besplatan, kao i parking za izlagače i posjetioce, koji se nalazi odmah pored hale. Radno vrijeme sajma je od 9 do 19 sati.

Obrazac za učešće na ovoj manifestaciji možete da pogledate OVDJE.


Izvori

SPOS


Tagovi

Međunarodni pčelarski sajam Grad Vranje SPOS Pčelarska oprema Plasman opreme


Autor

Ivana Živanić

Više [+]

Ivana Živanić, dipl.ing- master poljoprivrede, rado istražuje aktuelnosti u poljoprivredi. Pristalica zdrave i bezbjedne hrane.