• Bileća 2016.
  • 13.06.2016. 13:30

Treća Cicvarijada uz izbor zlatnog medenjaka

Treća po redu manifestacija "Dani bilećkih proizvoda i stvaralaštva 2016." održat će se u organizaciji Opštine Bileća od 17. do 19. juna.

Foto: Slow Food Convivium Trebinje/Facebook
  • 876
  • 42
  • 0

Treća po redu manifestacija "Dani bilećkih proizvoda i stvaralaštva 2016." održat će se u organizaciji Opštine Bileća od 17. do 19. juna. Riječ je, kažu organizatori, o najvećoj izložbenoj manifestaciji u Bileći, sa vizijom organizatora da postane najveća manifestacija u Istočnoj Hercegovini, tradicionalna i regionalno prepoznatlјiva.

Izložbeni program manifestacije sastoji se od privrede, stvaralaštva i umjetnosti. Posebna atrakcija je Cicvarijada, u kojoj će se učesnici takmičiti u pripremanju tradicionalnog hercegovačkog specijaliteta.

Po prvi put ove godine u Bileći će se izabrati i najljepši, najslađi i najukusniji medenjak. Projekat je namijenjen pčelarima koji će vlastitim recepturama pripremati i dizajnirati medenjake. Poseban žiri i mediji će izabrati "zlatni medenjak" Bileća 2016.

Foto: Slow Food Convivium Trebinje/Facebook


Tagovi

Bileća Manifestacija Cicvarijada Zlatni medenjak


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirani agronom s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

SNG 2022! ;)