Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Međunarodni sajam
  • 02.05.2016. 09:44

Tea fest - festival čaja i ljekovitog bilja

Festival organizira Udruženje Dio srca i Društvo Promocult d.o.o., a riječ je o manifestaciji koja okuplja proizvođače i prerađivače ljekovitog i aromatičnog bilja, organske hrane, pčelarskih proizvoda i preparata na toj bazi.

Foto: Tea Fest/facebook
  • 206
  • 8
  • 0

Već 14. međunarodni festival čaja i ljekovitog bilja TEA FEST 2016. održat će se od 1. do 5. juna u Sarajevu na Trgu Oslobođenja - Alija Izetbegović. Festival organizira Udruženje Dio srca i Društvo Promocult d.o.o., a riječ je o manifestaciji koja okuplja proizvođače i prerađivače ljekovitog i aromatičnog bilja, organske hrane, pčelarskih proizvoda i preparata na toj bazi, te proizvođače opreme za preradu ljekovitog i aromatičnog bilja.

Glavni cilj manifestacije je unapređenje poslovnih veza i uspostavljanje kontakata između zainteresiranih pojedinaca i organizacija u oblasti herbalnog sektora.

Foto: Tea Fest/facebook


Tagovi

Sajam čaja Ljekovito bilje Tea fest Sarajevo


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirani agronom s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede.

Izdvojeni tekstovi

KLUB

Kompanija Volkswagen oborila je novi rekord u prodaji. I ne, ne radi se o automobilima. Riječ je o njihovoj poznatoj curry kobasici.  Tako je u 2023. godini prodano je 8,33 milijuna kobasica, uključujući sve varijante. To je oko 400.000 viš... Više [+]