Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • IBA 2018
  • 06.07.2018. 19:30

Svjetski sajam pekarstva, slastičarstva i snacka IBA 2018 u Münchenu ima i BiH predstavnika

Ove će godine najnovije trendove i inovacije u 12 paviljona predstaviti više od 1.300 izlagača iz 48 zemalja svijeta. Također, očekuje se i 77.000 posjetitelja iz skoro 170 zemalja svijeta.

  • 268
  • 19
  • 0

Vodeći svjetski sajam pekarstva, slastičarstva i snacka iba 2018 održat će se od 15. do 20. septembra u  Münchenu te pružiti pekarima, slastičarima i predstavnicima prehrambene industrije jedinstveno nadahnuće za njihov svakodnevni profesionalni život. 

Sajam iba je mjesto okupljanja stručnjaka pekarskih, slastičarskih proizvoda i snacka još od 1949. godine. Kao platforma za inovacije iz cijele industrije, iba pruža cjelovit pregled svih noviteta na tržištu. Ovdje se susreću najuspješnije tvrtke od malih obrtničkih pekarnica, pa sve do velikih industrijskih proizvodnih rješenja.

Ove će godine najnovije trendove i inovacije u 12 paviljona predstaviti više od 1.300 izlagača iz 48 zemalja svijeta. Također, očekuje se i 77.000 posjetitelja iz skoro 170 zemalja svijeta. 

Novost na sajmu Iiba 2018 je "Virtual Bakery Tours" iskustvo, koje će posjetitelji moći doživjeti u paviljonu B3. Koristeći naočale virtualne stvarnosti, može se doživjeti na koji način rade pekari u Njemačkoj, Francuskoj, Grčkoj, Islandu i SAD-u, koje tehnike i sastojke koriste, i što ih to čini tako uspješnim u svojoj zemlji.

Tko su najbolji svjetski pekari i slastičari otkriti će iba.UIBC CUP natjecanja koja će se održavati u paviljonu B3.231.

Na svjetskom sajmu za pekarstvo, slastičarstvo i snack ove će godina i Bosna i Hercegovina imati svog predstavnika, a radi se o pekari Mrvica. Dina Ramić Husomanović, direktorica Mrvice, kazala je da će ovo nakon tri godine poslovanja biti poseban izazov za njih, navodi Visit BiH

"Nakon posjete sajmu 2015. stekli smo brojna iskustva, znanja i sklopili ugovore i poznanstva. Ponosni smo da smo prva pekara iz BiH koja će se predstaviti na ovom velikom događaju. Želimo da tržištu predstavimo proizvode koje planiramo da plasiramo na tržište Njemačke i Austrije", kazala je ona. 


Tagovi

Iba 2018 Pekarstvo Slastičarstvo Snack Sajam München


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.