Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sabatina
  • 28.09.2016. 12:00

Sudjelujte na vinogradarskom susretu Sabatina

26. međunarodni susret vinogradara i vinara Sabatina 2016. održat će se od 03.-06. novembra 2016. u Neumu, a uzorci vina i jakih alkoholnih pića mogu se dostaviti do 30. septembra 2016.

  • 237
  • 8
  • 0

26. međunarodni susret vinogradara i vinara Sabatina 2016. po prvi put će se održati na teritoriju dvije države - Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Trodnevni program Sabatine održat će se od 03. do 06. novembra 2016. u Neumu, Grand hotel Neum.

Organizatori Sabatine Zadružni savez Dalmacije i Hrvatska udruga vinarskih gradova, imat će potporu suorganizatora na teritoriju BiH - Federalnog agromediteranskog zavoda iz Mostara.

Sabatina godišnje okuplja vinogradare, vinare, vinarske zadruge i tvrtke, znanstvenike i stručnjake, sommeliere, proizvođače i distributere vinogradarsko-vinarske opreme, ugostitelje, trgovce, predstavnike resornih ministarstava, medije i druge sudionike vezane uz vinogradarstvo i vinarstvo. Cilj je Sabatine edukacija i povezivanje vinogradara i vinara međusobno, sa strukom, te s ostalim gospodarskim subjektima izravno vezanim za vinogradarstvo i vinarstvo.

Bogat trodnevni program

Trodnevni program Sabatine, koji uključuje sajam vinogradarstva i vinarstva, stručna predavanja, praktične radionice, degustacije i izložbe proizvoda, održat će se od 03. do 06. novembra 2016. u Neumu, Grand hotel Neum. Organizirani studijski obilazak vinogradarsko-vinarskih destinacija uz praktično vinogradarstvo i povijesno-turističkih znamenitosti obuhvatit će Međugorje, Mostar i Čitluk.

U Splitu će se 10. i 11 oktobra 2016. održati Gospodarski forum o vinogradarstvu i vinarstu, Vinski forum - promocija i degustacija vina Sabatine uz susret vinara, ugostitelja hotelijera i trgovaca, te multimedijalna prezentacija: "Sudbina splitskog vinogradarstva" uz predstavljanje knjige "Splitske povijesne iskrice". U razdoblju 06.-19. oktobra 2016. izvršit će se ocjenjivanja vina i jakih alkoholnih pića pristiglih na Sabatinu.

U dokumentu ispod teksta pogledajte prijavu za ocjenjivanje kvalitete proizvoda.


Dokumenti


Tagovi

Uzorci Vinarstvo Sabatina Zadružni savez Dalmacije Vinska manifestacija Neum


Partner

Zadružni savez Dalmacije

Kamila Tončića 4, 21000 Split, Hrvatska
tel: +385 21 348 365, e-mail: info@zsd.hr web: http://www.zsd.hr/