Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Hercegovačka smokva
  • 26.09.2019. 08:00
  • Hercegovačko-neretvanski kanton, Federacija Bosne i Hercegovine, Mostar

Smokva tema promotivno-ocjenjivačke izložbe i znanstveno-stručne radionice

Federalni agromediteranski zavod Mostar organizira izložbu i radionicu čija je tema uzgoj smokve, a održat će se u petak, 27.09.2019.

Foto: Pixabay/lahcenmo
  • 78
  • 14
  • 0

Promotivno-ocjenjivačka izložba i znanstveno-stručna radionica na temu "Smokva" održat će se 27.09.2019. godine u prostorima Federalnog agromediteranskog zavoda Mostar sa početkom u 10 sati. 

Nakon pozdravne riječi ravnatelja FAZ-a, prof.dr.sc. Marka Ivankovića, dr.sc. Miro Barbarić osvrnut će se na sudjelovanje na VI. Međunarodnom simpoziju o smokvi, održanom u Rovinju. 

Mr.sc. Marija Prlić, dipl.ing.agr. održat će predavanje "Senzoričko-organoleptičke karakteristike sorte "Petrovača bijela" u podneblju Hercegovine", dok će se mr.sc. Aida Kohnić, dipl.ing.agr. osvrnuti na proizvodnju smokve u 2019. godini. 

Nakon toga slijedi diskusija sa praktičnim iskustvima smokvarstva Hercegovine, ali i dodjela Plaketa i Priznanja najbolje ocijenjenim proizvođačima smokve, za sortu Butunka (Jarakovka). 


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

KLUB

U mirovini su, ali ne miruju..😊 Ana i Slavko su obnovili stari mlin, napravili mini muzej, kućice za najam i zasadili nasade žitarica, voća i povrća od kojih prave različite proizvode. Sve su to zaokružili u jednu lijepu priču koja privlač... Više [+]